ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To «MEGA» για την επιστροφή του Κοβάσεβιτς (video)

To «MEGA» για την επιστροφή του Κοβάσεβιτς (video)

Στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου βρίσκεται το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού διατήρησε τη διαφορά των πράσινων από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που θα αναμετρηθούν στην επόμενη αγωνιστική.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και το -9 από την κορυφή, προκάλεσε αντιδράσεις στον Ολυμπιακό. Πρώτο μέτρο της διοίκησης, η επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον ρόλο του αθλητικού διευθυντή, με αυτόματη απομάκρυνση του Πορτογάλου Πέδρο Αλβες και της ομάδας του.

Ο Κοβάσεβιτς επιστρέφει στο Ρέντη και μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ αναλαμβάνουν να δώσουν ξανά ταυτότητα Ολυμπιακού στην ομάδα του Πειραιά. Άμεσος στόχος να διεκδικηθούν οι όποιες πιθανότητες για το πρωτάθλημα, αλλά και την καλή παρουσία στην Ευρώπη

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ενθουσιασμός για τη νίκη στο ντέρμπι. Μάλιστα, το 2-0 πανηγυρίστηκε έξαλλα στα αποδυτήρια από τον Τερίμ και τους ποδοσφαιριστές του.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα, θα είναι ένα μεγάλο τεστ για τους πρωτοπόρους.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε μεγάλη νίκη στο Περιστέρι, έμεινε στην κορυφή και θέλει να κάνει… δήλωση τίτλου, νικώντας στην έδρα του την ΑΕΚ. Με την ομάδα του Αλμέιδα να προέρχεται από εύκολη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, με τους Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία να μη σταματούν να σκοράρουν.

Η βαθμολογική εικόνα του πρωταθλήματος, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει τις επόμενες ημέρες, καθώς αύριο εκδικάζεται στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση Χουάνκαρ.

Οι Πειραιώτες ζητούν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης την επανάληψη ή συνέχιση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διεκόπη στο 49ο λεπτό, αλλά και την επιστροφή του επιπλέον ενός βαθμού που του αφαιρέθηκε.

Επιπλέον, αύριο στις 12:00 το μεσημέρι ο Αλέξης Κούγιας θα βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά από κατεπείγουσα κλήση, προκειμένου να καταθέσει και να δώσει στοιχεία για τις καταγγελίες του για την «εγκληματική οργάνωση» που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια εξόχως σημαντική εξέλιξη καθώς η υπόθεση που ανοίγει η ΕΕΑ διαβιβάζεται αυτομάτως και στην Εισαγγελία Αθηνών που με την σειρά της θα ανοίξει σχετικό φάκελο.


 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ