ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καταθέτει στην ΕΕΑ για την εγκληματική οργάνωση ο Α.Κούγιας: «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα»

Καταθέτει στην ΕΕΑ για την εγκληματική οργάνωση ο Α.Κούγιας: «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα»

Όλα βγαίνουν στη φόρα. Ο Ολυμπιακός, μέσω του αντιπροέδρου του, Αλέξη Κούγια βγάζει στη σέντρα την «εγκληματική οργάνωση» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με καταγγελίες του. Με κατεπείγουσα κλήση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ βρίσκεται ενώπιον της, σήμερα Τρίτη (6/2), προκειμένου να καταθέσει στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας, γενικά για όσα γίνονται στο παρασκήνιο και έχουν ως αποτέλεσμα να βυθίζουν στο βούρκο το λαοφιλές άθλημα.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε πριν την ακρόαση και τόνισε πως είναι μια πολύ σημαντική μέρα, ενώ υπογράμμισε πως «μετά την κλήση συγκεντρώσαμε 120 αποδεικτικά στοιχεία – ντοκουμέντα τα οποία και σήμερα θα καταθέσουμε σχετικά με την τεράστια εγκληματική οργάνωση η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού γιατί είναι το μόνο θεσμικό όργανο που έδειξε στις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της οποίας είμαι νομικός σύμβουλος. Σ' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και μετά την κλήση συγκεντρώσαμε 120 αποδεικτικά στοιχεία, ντοκουμέντα, τα οποία σήμερα θα τα καταθέσουμε. Συνεργαστήκαμε πολύ σκληρά με τους συνεργάτες μου αλλά και με τους συναδέλφους μου στην υπηρεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την κα Παναγιώτου και τον κο Καρπετόπουλο.

Δεν είναι η μήνυση για την "Εγκληματική Οργάνωση" όμως είναι όλα τα στοιχεία τα οποία προκύπτουν των όσων είπα στη Συνέντευξη Τύπου, ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ως νομικός σύμβουλος, όπου ανέδειξα περιγραφικά και όχι με λεπτομέρειες τη δράση της "Εγκληματικής Οργάνωσης" που ουσιαστικά ελέγχει την ΕΠΟ, ελέγχει την ΚΕΔ και ουσιαστικά δηλητηριάζει και τα τρία πρωταθλήματα με απότερο σκοπό την αποκοδειμή εκατομμυρίων ευρώ από το παράνομο στοίχημα. Θα αναλύσω στον κύριο πρόεδρο και στα μέλη της επιτροπής όλα αυτά τα στοιχεία και θα παραδώσω ένα πολυσέλιδο υπόμνημα και τα 118 - 120 ντοκουμέντα, τα οποία θα πρέπει να μελετήσει η επιτροπή».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ