Σενάρια για τον Tζούτζακ!
Μία ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την ουγγρική ιστοσελίδα "Nemzeti Sport Online", ο πρωταθλητής Ελλάδας εξετάζει τον Μπάλας Τζούτζακ, τον αρχηγό της Εθνικής Ουγγαρίας.
Ο διεθνής εξτρέμ ανήκει στη Μπούρσασπορ και το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Θρύλος είναι μέσα στις ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν.
Βέβαια, ο Τζούτζακ δεν είναι ελεύθερος και για να τον δώσουν οι Τούρκοι, θα χρειαστεί να καταβληθεί ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Αν όντως ισχύει το ενδιαφέρον για τον Τζούτζακ, πρόκειται για σπουδαία περίπτωση, αλλά αν ισχύει και το ύψος του ποσού που θέλει η Μπούρσασπορ, γίνεται αντιληπτό πως είναι και δύσκολη περίπτωση.











