ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα έβγαλε... όλα στη φόρα ο Κούγιας!

Τα έβγαλε... όλα στη φόρα ο Κούγιας!

Σηκώνει το γάντι ο Αλέξης Κούγιας. Ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετά την κατεπείγουσα κλήση που του έγινε και προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες, σχετικά με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως έχει εξαγγείλει και ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας είχε εντολή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προχωρήσει όλες τις καταγγελίες περί «εγκληματικής οργάνωσης» που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, με σκοπό να «καθαρίσει» το άθλημα από τα «παράσιτα» που το βυθίζουν όλο και περισσότερο και παράλληλα το απαξιώνουν στα μάτια των φιλάθλων.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν. ολοκλήρωσε την κατάθεση του μετά από περίπου δύο ώρες στην ΕΕΑ, ενώ παρέδωσε έναν μεγάλο φάκελο 200 σελίδων στην Επιτροπή προκειμένου να τον εξετάσει και να δει τις θέσεις των ερυθρόλευκων.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα μελετήσει τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα που κατέθεσε ο Κούγιας και θα αποφασίσει σε ότι έχει να κάνει με την αρμοδιότητα της.

Από εκεί και πέρα όσα δεν είναι στη δική της αρμοδιότητα θα πάνε σε άλλη εισαγγελία και θα μελετηθούν, καθώς ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέθεσε αποδεικτικά στοιχεία, στηρίζοντας τις θέσεις των Πειραιωτών για «την τεράστια εγκληματική οργάνωση η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ», όπως ανέφερε και ο ίδιος νωρίτερα στις δηλώσεις του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ