Τώρα απορρίπτουν και το... ενδιαφέρον!

Τώρα απορρίπτουν και το... ενδιαφέρον!

Σήμερα θέλετε να μας… αποτελειώσετε! Ακόμα να… συνέρθουμε με το δικέφαλο πτηνό, τη μασκότ τον Χάγκα, και μας "τάραξε" μια ακόμα είδηση! Αναφορικά με την ΑΕΚ και πάλι. Η οποία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν απορρίπτει πλέον προτάσεις για παίκτες της. Απορρίπτει τις… φήμες και το… ενδιαφέρον για παίκτες της. Όχι τις κρούσεις και τις προσφορές, αλλά το… ενδιαφέρον.

Ναι καλά διαβάσατε, αυτή είναι η νέα… μόδα για να μας πείσουν ότι έχει παίκτες περιζήτητους. Να βγάζουν προς τα έξω ότι απορρίπτουν το… ενδιαφέρον. Εάν ήθελε τόσο πολύ η κινεζική ομάδα -από εκεί είναι ο εν λόγω σύλλογος που κοιτάει τον Μπαρμπόσα- γιατί δεν κατάθεσε πρόταση και περιορίστηκε στο ενδιαφέρον.

Μήπως γιατί το θέμα δεν είναι έτσι ακριβώς; Ή γιατί η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να πείσει την… κοινή γνώμη ότι οι ποδοσφαιριστές της έχουν πέραση; Μπας και όλα αυτά γίνονται για να τονωθεί το προφίλ του τζάμπα επενδυτή, αυτού που διοικεί αλλά δεν βάζει ούτε ευρώ!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ