ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αθωώθηκε ο Κούγιας!

Αθωώθηκε ο Κούγιας!

Ο Αλέξης Κούγιας δικαιώθηκε στην έφεση που κατέθεσε μετά την τιμωρία με ποινή απαγόρευσης εισόδου που του είχε επιβληθεί και απαλλάχθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και πλέον μπορεί κανονικά να εισέρχεται σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας, αλλά και σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας για 3,5 μήνες, αλλά και με έναν μήνα απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για υποθέσεις του ΠΑΣ Κόρινθος, της ομάδας όπου ήταν ιδιοκτήτης.

Έτσι από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας θα είναι παρών σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού και μαζί με τους έτερους αντιπροέδρους Καραπαπά. Κουντούρη και Αγραφιώτη, θα αποτελούν την ασπίδα της ομάδας εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού στα αποδυτήρια κυριαρχούν οι προσωπικότητες του Καρεμπέ, του Κοβάσεβιτς και του νέου κόουτς Μεντιλίμπαρ.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει τη νομική ασπίδα της επαγγελματικής προσωπικότητας του Αλέξη Κούγια, κορυφαίου έλληνα ποινικολόγου, αρχής γενομένης από την Τούμπα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ