ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Oι θέσεις ΑμεΑ με Φερεντσβάρος

Oι θέσεις ΑμεΑ με Φερεντσβάρος

Την Φερεντσβάρος υποδέχεται ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (15/2, 19:45), στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το πρώτο ματς των play-off του Conference League, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ενημερώνει για τις θέσεις ΑμεΑ.

Aναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, ενημερώνει για τα εξής:

Για τον πρώτο αγώνα της φάση των 32 του UEFA Europa Conference League απέναντι στην Ferencváros που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκακης» την Πέμπτη 15/02 και ώρα 19:45, τα Άτομα με Αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Τρίτη 13/02 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 – 12:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ