ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ενεργοποιούνται» όλοι!

«Ενεργοποιούνται» όλοι!

Σήκωσε μανίκια» και έδωσε με το… καλημέρα το στίγμα της δουλειάς του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Των απαιτήσεων του από όλους στου Ρέντη, τους απαράβατους κανόνες του και τα «θέλω» του ώστε ο Ολυμπιακός  να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του.

Στην προσπάθεια αυτή, αναμένεται να πάρουν άπαντες ευκαιρίες, δείχνοντας το βέβαια στο νέο τεχνικό, στις προπονήσεις. Παίκτες, όπως οι Ιμπόρα, Γιόβετιτς και Μπιανκόν που δεν ήταν στα πλάνα του Καρβαλιάλ, καλούνται να δείξουν τι αξίζουν.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν πρόκειται να απορρίψει κανέναν. Για εκείνον όλοι οι παίκτες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Για εκείνον όλοι ξεκινούν από την ίδια γραμμή αφετηρίας και περιμένει στις προπονήσεις να αποδείξουν ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί στο τελευταίο τρίμηνο της σεζόν.

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Φερεντσβάρος την Πέμπτη (15/2) δύσκολα θα δούμε πολλές αλλαγές από τον Μεντιλίμπαρ σε σχέση με τα πρόσωπα που επέλεξε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Δύσκολα ο Ισπανός τεχνικός θα μπει σε μία διαδικασία να αλλάξει πολλά πράγματα με το «καλησπέρα» σε επίπεδο προσώπων, συστημάτων. Eν κατακλείδι, άπαντες θα αξιολογηθούν  και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ