ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Έχει ταλέντο, να βρει συνέπεια»!

«Έχει ταλέντο, να βρει συνέπεια»!

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record», είχε μια μεγάλη συνομιλία με τον πρώην προπονητή του Καμπράλ στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, Λούσιο Αντούνες, ο οποίος είχε τον παίκτη από το 2017 στα χέρια του και είχε ξεχωρίσει το ταλέντο που τον διακρίνει.

Στις αρχικές του δηλώσεις και στο πρώτο σκέλος της συνέντευξης αυτής, ο Αντούνες επεσήμανε πως: «Αν επέλεξε την Ελλάδα είναι γιατί πιστεύει ότι θα έχει περισσότερες ευκαιρίες. Τώρα ήρθε ένας νέος προπονητής, ο προηγούμενος ήταν Πορτογάλος, υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι παίκτες στον Ολυμπιακό και, ίσως, θα μπορούσε να είναι καλό για αυτόν να ξαναρχίσει την καριέρα του και να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ» και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό θα έχει ως στόχο του, γιατί ήταν πρωταθλητής στη Σπόρτινγκ, ήταν χαρούμενος εκεί και θα θέλει να επαναλάβει αυτές τις εμπειρίες».

Στα 25 του χρόνια, ο διεθνής του Πράσινου Ακρωτηρίου θα μπορέσει ακόμα να επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος και ο προπονητής από το Πράσινο Ακρωτήρι, Λούσιο Αντούνες υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως: «Πρέπει να πάρει μια διαφορετική κατεύθυνση στην καριέρα του. Πρέπει να είναι πιο συνεπής. Στην Ιταλία δεν ήταν. Αυτή είναι μια νέα ευκαιρία». Ο πρώην προπονητής από το Πράσινο Ακρωτήρι υπογραμμίζει πως «ο ήλιος ανατέλλει κάθε μέρα και οι πόρτες είναι πάντα μισάνοιχτες».

Σε ερώτηση για το τι έλειπε πιο πολύ από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για να είχε μια ακόμα πιο ευοίωνη καριέρα, ο έμπειρος τεχνικός ήταν… απόλυτος. Ο πρώην προπονητής επιμένει στη «συνέπεια», υποστηρίζοντας ότι ο 25χρονος επιθετικός δεν του λείπουν ταλέντο. «Φυσικά, είναι ένας παίκτης που έχει ταλέντο, αλλά το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί, είναι απαραίτητο να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις. Και δεν είναι συνεπής τα τελευταία χρόνια, επίσης επειδή είχε αρκετούς τραυματισμούς - ο ένας μετά τον άλλον - που έχουν ρυθμίσει την απόδοση και την καριέρα του», υποστήριξε ο Αντούνες, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με την «Record».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ