ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Να είσαι ξεκάθαρος για το τι ψάχνεις»

«Να είσαι ξεκάθαρος για το τι ψάχνεις»

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του πρώην προπονητή του Πράσινου Ακρωτηρίου, Λούσιο Αντούνες στην «Record», έγινε αναφορά στην παρουσία του Ζοβάνε Καμπράλ, στην Εθνική ομάδα, ενώ του έστειλε και ένα μήνυμα.

Είπε για την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τους συλλόγους ότι: «Ανεξάρτητα από το αν παίζεις για τον σύλλογο ή όχι, στην εθνική ομάδα το πνεύμα είναι διαφορετικό, το αφρικανικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό και έχει την άνευ όρων υποστήριξη του λαού του Πράσινου Ακρωτηρίου. Έτσι, η απόδοση των παικτών στην εθνική ομάδα είναι πάντα διαφορετική. από την απόδοσή τους στις ομάδες», συνιστά ο προπονητής που έπεισε τον Ζοβάνε Καμπράλ, να εκπροσωπήσει την κύρια ομάδα αυτής της αφρικανικής χώρας».

Σε αυτό το σημείο της συνομιλίας η «Record» ζήτησε από τον Λούσιο Αντούνες να αφήσει ένα μήνυμα στον πρώην μαθητή του, το οποίο θα μπορούσε να τον βοηθήσει να ανακαλύψει ξανά την πορεία προς την επιτυχία στην Αθήνα. «Θα του έλεγα ότι πρέπει να είναι απολύτως ξεκάθαρος για αυτό που ψάχνει. Μόνο αυτός ξέρει τι θέλει. Μένει να δούμε αν έχει διαύγεια, αφού μόνο με αυτή τη διαύγεια μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει», υποστηρίζει ο Λούσιο Αντούνες, προσθέτοντας: «Έχει ταλέντο, τεχνο-τακτική καθοδήγηση θα έχει, σίγουρα από τον προπονητή του εκεί, παρά το γεγονός πως αποχώρησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ, που ήταν ένας από τους καλύτερους Πορτογάλους προπονητές».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ