ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, κάνε τους να... γονατίσουν!

Θρύλε, κάνε τους να... γονατίσουν!

Θρύλε, ρίξε κόκκινο στη νύχτα, τρέλανέ μας και βγάλε αντίδραση! Στις 19:45 η «μάχη» με τη Φερεντσβάρος, για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Conference League. Το ενδιαφέρον στα ύψη, για το ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο!

Ο Ολυμπιακός κάνει σήμερα την επανεκκίνησή του και θέλει με το «καλημέρα», στη νέα εποχή του, να δείξει ότι μπαίνει με άλλο «αέρα». Με νέα δυναμική. Με νέα προοπτική. Αλλά με τις ίδιες σαφείς βάσεις, με τις ίδιες υψηλές φιλοδοξίες. Με τους ίδιους, μεγάλους στόχους. Και με την ίδια διάθεση, για την κορυφή. Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή στον πάγκο. Και, αν και ο χρόνος είναι πολύ λίγος, για να έχει προλάβει ο Μεντιλίμπαρ να εφαρμόσει ριζικές αλλαγές, στην ομάδα του, αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τις πρώτες «πινελιές» του, στον καμβά του Θρύλου.

Στις 19:45 το πρώτο μεγάλο ραντεβού του Μενιλίμπαρ, με τον κόσμο του Θρύλου, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας. Εκεί όπου το συναίσθημα γιγαντώνεται. Εκεί όπου απόψε το βράδυ, πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης, προς τους «16» του Conference League, για να συνεχίζει το ευρωπαϊκό όνειρο!

Φύγαμε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ