ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με... τρέλα και στην Ουγγαρία για την πρόκριση με τον κόσμο του!

Με... τρέλα και στην Ουγγαρία για την πρόκριση με τον κόσμο του!

Θρύλος και στην Ουγγαρία! Ο Ολυμπιακός μετά τον θρίαμβο στο πρώτο ματς επί της Φερεντσβάρος,  μετράει αντίστροφα για την ρεβάνς στην Ουγγαρία, με στόχο την πρόκριση στους «16» του Conference League. Από σήμερα, οι ΓΑΥΡΟΙ θα μπορούν να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια για το σπουδαίο ματς στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της φάσης Playoff του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Ferencváros που θα διεξαχθεί στο «Groupama Arena» την Πέμπτη 22/02/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι με την αγορά, θα παραλάβουν Vouchers και όχι εισιτήριο.

Η υποχρεωτική ανταλλαγή του Voucher με εισιτήριο θα γίνει την ημέρα του αγώνα 22/02/24 με ώρες 17:30 έως 19:00, στον περιβάλλοντα χώρο (Gyali ut – Away Fans Meeting Point) του Groupama Arena.

Τα στοιχεία που θα καταχωρείτε στο voucher είναι υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο με Λατινικούς χαρακτήρες, τον αριθμό Διαβατηρίου/Ταυτότητας, Ημερομηνία Γέννησης και να είναι ίδια με τα στοιχεία της Ταυτότητα ή του Διαβατηρίου σας που θα ταξιδέψετε.

Σε περίπτωση που δεν έρθετε στο σημείο συνάντησης, τις ανωτέρω ώρες και δεν είναι ίδια τα στοιχεία του Voucher με το παραστατικό που θα ταξιδέψετε δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία).

Vouchers θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Παρασκευή 16/02 από τις 11:00 έως το Σάββατο 17/02 στις 17:00 ή έως την εξάντλησή τους, (με δικαίωμα αγοράς ενός (1) Vouchers για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Ουγγαρία).

Η διάθεση των Vouchers θα γίνει την Παρασκευή 16/02 (11:30 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους) και από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», (με δικαίωμα αγοράς ενός (1) Vouchers για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Ουγγαρία) και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Η τιμή των εισιτηρίων είναι €20.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους των διαρκείας θα βγει νέα ανακοίνωση.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ