ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη, ο πιο επιτυχημένος πολυαθλητικός στον κόσμο, με απίστευτες διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι με τη χθεσινή (18/2) κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού έφτασε τους 305 τίτλους στην ένδοξη ιστορία του!

Η χθεσινή μέρα ήταν σπουδαία για την «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν μία κατάκτηση Κυπέλλου στο μπάσκετ, με νίκη επί του Παναθηναϊκού, ένα τεράστιο «διπλό» στο ποδόσφαιρο και μία μεγάλη πρόκριση στο χάντμπολ, στις οκτώ καλύτερες ομάδες του EHF European Cup!

Αρχικά, στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για τη φάση των «16» του EHF European Cup, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή «πάτησε» με 37-25 την Κυπελλούχο Ιταλίας και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μπρίξεν και προκρίθηκε στους «8», για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια, η ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα «γλέντησε» με 69-58 τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο, στον τελικό του Final-8 του Κυπέλλου και σήκωσε τον δεύτερο φετινό της τίτλο και έβδομο διαδοχικό στην Ελλάδα!

Το... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε η ομάδα ποδοσφαίρου του Θρύλου, η οποία «τσάκισε» με «τεσσάρα» (1-4) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ