ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μασούρας και ο… «Ρόντι»!

Ο Μασούρας και ο… «Ρόντι»!

Στον πρώτο αγώνα με την Φερεντσβάρος, ο Ροντινέι πήρε στις… πλάτες του τον Ολυμπιακό, στο δημιουργικό σκέλος και ήταν ο παίκτης που «έφτιαξε» το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά και τις καλύτερες επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων, όπως την κεφαλιά του Κάρμο στο πρώτο 45λεπτο.

Ο «Ρόντι», έδωσε συνέχεια σε αυτή την εξαιρετική «παράδοση» που έχει «χτίσει» στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, όπου πάντα «φτιάχνει» γκολ για τους συμπαίκτες του. Άλλωστε, οι δημιουργικές αρετές του πρώην άσου της Φλαμένγκο, «ξεκλειδώνουν» πάντα τις αντίπαλες άμυνες. Το είδαμε με την Φερεντσβάρος, την Γκενκ, την Μπάτσκα Τόπολα, την Φράιμπουργκ, αλλά και την Γουέστ Χαμ, έστω και με τη… βοήθεια του Ογκμπόνα που έβαλε αυτογκόλ μετά από γέμισμα του 31χρονου άσου.

Τρομερές επιδόσεις από τον «Ρόντι» που για ακόμα μια φορά επιβεβαίωσε πως θα μπορούσε κάλλιστα να… βαπτιστεί «κρυφός επιθετικός» για τον Ολυμπιακό. Γενικότερα σε όλη τη σεζόν, τα τρία γκολ και οι έξι ασίστ που έχει ο Ροντινέι σε 31 συμμετοχές, μόνο… απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν από έναν ποδοσφαιριστή που είναι αμυντικός. Πως όμως ήρθε αυτή η μαγική εμφάνιση του Βραζιλιάνου μπακ; Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έδωσε ξεκάθαρη οδηγία στον Γιώργο Μασούρα να γίνεται ένας δεύτερος επιθετικός στο πλευρό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και να μη μένει σταθερά στο δεξί άκρο της επίθεσης. Με τον τρόπο αυτό, ο Μασούρας «απελευθέρωσε» τον «Ρόντι» και άφησε περισσότερο χρόνο στον Βραζιλιάνο «φουλ μπακ». Ο Ροντινέι ακολούθησε κατά γράμμα την οδηγία του Μεντιλίμπαρ και… δικαίωσε τους πάντες με την εμφάνιση του. Δεν είναι τυχαίο πως από τον πάγκο, τα περισσότερα «μπράβο» είχαν αποδέκτη τον Ροντινέι από πλευράς του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των συνεργατών του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ