ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η εμπιστοσύνη σε Μπιανκόν

Η εμπιστοσύνη σε Μπιανκόν

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν, μπορεί να είναι εκτός λίστας για τους αγώνες της Ευρώπης, αλλά στις εγχώριες διοργανώσεις αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή. Και οι τρεις προπονητές που τον είχαν φέτος στην ομάδα τον

είχαν εμπιστευθεί. Έχει ήδη «μετρήσει» 731 λεπτά συμμετοχής στον Πειραιά, αλλά το πιο αξιοσημείωτο είναι πως ο χρόνος του στο λιμάνι είναι ήδη παραπάνω, σε σύγκριση με δύο ομάδες που έπαιξε στο παρελθόν… αθροιστικά. Συνολικά 530΄ ίδρωσε τη φανέλα της Μονακό, αλλά και 106΄ με τα χρώματα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Το ταμείο του… έγραψε δηλαδή 636 λεπτά, αν και είναι σίγουρο πως αν κάποιοι τραυματισμοί και ατυχίες δεν του «χτύπαγαν» την πόρτα, σίγουρα θα ήταν πιο «γεμάτος».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πάντως θέλει ακόμα περισσότερα από τον ποδοσφαιριστή του, τον οποίο και εμπιστεύεται. Τα… άκουσε ο Ζουλιάν Μπιανκόν, ο οποίος είχε σε γενικές γραμμές καλό πρόσωπο, αλλά αντιμετώπισε και τα… προβληματάκια του, ειδικότερα μετά από το 1-2 του Ποντένσε και το διάστημα πίεσης του ΠΑΟΚ. Συνεχώς έλεγε στον Γάλλο στόπερ πως καθυστερούσε με τη μπάλα στα πόδια και του τα «έψαλε» για το γεγονός αυτό!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ