ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

MARCA: «Μεγάλη εβδομάδα για Μελιντίμπαρ-Ολυμπιακό»

MARCA: «Μεγάλη εβδομάδα για Μελιντίμπαρ-Ολυμπιακό»

Την Πέμπτη (22/2) το βράδυ, στη ρεβάνς των πλέι οφ του Conference League στη Βουδαπέστη, ο σοβαρός Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απειλήθηκε ελάχιστα από τη Φερεντσβάρος, ήταν καταπληκτικός σε όλους τους τομείς και νίκησε με 1-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη φάση των «16».

Ο Βάσκος τεχνικός πραγματοποίησε εντυπωσιακό ξεκίνημα στον πάγκο του Θρύλου, αφού «έβγαλε» μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, με «τρία στα τρία» σε Ελλάδα και Ευρώπη (Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος 1-0, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-4, Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός 0-1).

Η MARCA, λοιπόν, ασχολήθηκε για άλλη μία φορά με τον Βάσκο κόουτς και τον αποθέωσε ξανά, για το εκπληκτικό του ξεκίνημα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο: «Μεγάλη εβδομάδα για τον Μεντιλίμπαρ (σ.σ. ο τίτλος)».

Το μεγάλο ισπανικό Μέσο γράφει, μεταξύ άλλων, για τον νέο προπονητή των Πειραιωτών: «Ο Ολυμπιακός, μια ομάδα γεμάτη αμφιβολίες πριν από την άφιξή του (τρεις προπονητές έχουν ήδη περάσει από τον πάγκο του), άλλαξε εντελώς πρόσωπο, μετά την άφιξη του Ισπανού τεχνικού και προκρίθηκε στους 16 της διοργάνωσης, αποκλείοντας την πρωτοπόρο του ουγγρικού πρωταθλήματος Φερεντσβάρος με διπλό 1-0. Στη Βουδαπέστη υπερασπιζόταν το προβάδισμα 1-0 του πρώτου αγώνα, το οποίο δεν άφηνε περιθώρια για εφησυχασμό. Και οι παίκτες του Μεντίλιμπαρ έκαναν ακριβώς αυτό, κυριαρχώντας για άλλη μια φορά επί της ομάδας του Στάνκοβιτς, εκμεταλλευόμενοι τις απώλειες στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων και υφαίνοντας ιστό αράχνης στο δικό τους μισό, για να μην αφήσουν τη Φερεντσβάρος να μπει επικίνδυνα στα καρέ τους. Δεν δέχτηκαν σχεδόν καμία επικίνδυνη ευκαιρία».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ