ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Πασχαλάκης «έσπασε» το «φράγμα» των «50»

Ο Πασχαλάκης «έσπασε» το «φράγμα» των «50»

Ιδιαίτερα έντονα ήταν τα τελευταία 24ωρα για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο διεθνής γκολκίπερ έφυγε θριαμβευτής από Βουδαπέστη και Τούμπα, πραγματοποιώντας κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις -όπως στην ευκαιρία του Ντεσπόντοφ προς το φινάλε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ- ενώ  ήρθε και η επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, μέχρι το 2026.

Ο «Πάσχα» αποτελεί «κολώνα» των Πειραιωτών από την περσινή σεζόν και είναι από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που ακόμα και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις κράτησε «όρθια» την ομάδα και έβγαλε χαρακτήρα. Τα παραδείγματα δεν είναι και λίγα, καθώς ποιος μπορεί να ξεχάσει ακόμα και κάποιους αγώνες όπως αυτόν στην Λαμία, όπου μπορεί ο Ολυμπιακός να ηττήθηκε, αλλά ο Αλέξανδρος «αποσόβησε» τα πολύ χειρότερα!

Σε ό,τι αφορά το Conference League, ο Πασχαλάκης είναι αυτή τη στιγμή ο πιο... έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, αφού με τον ΠΑΟΚ είχε φτάσει μέχρι και τη φάση των προημιτελικών. Μάλιστα, είχε πραγματοποιήσει κάποιες πολύ πειστικές εμφανίσεις και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχε βρεθεί στη λίστα με τις περισσότερες αποκρούσεις στο Conference League, μέχρι τη φάση των προημιτελικών, ενώ είχε «τοποθετηθεί» και μεταξύ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της διοργάνωσης, από τη φάση των ομίλων κιόλας.

Ο Πασχαλάκης είναι «γεννημένος» για τα δύσκολα και «κουβαλάει» στις πλάτες του, πλέον, πάνω από 50 συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης και έφτασε τα 51 ματς στην Ουγγαρία. Σημειώνεται, πως ο 34χρονος «τρέχει» ένα «τρελό» σερί αγώνων τη φετινή σεζόν και έχει παίξει σε 36 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας κάνει μόλις ένα... ρεπό, όταν και ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε «τοποθετήσει» τον Κωνσταντίνο Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, στο εκτός έδρας 3-2 του Ολυμπιακού, με αντίπαλο την Κηφισιά.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ