ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το τελευταίο κεκλεισμένων και μετά επιστρέφουμε στο Ναό!

Το τελευταίο κεκλεισμένων και μετά επιστρέφουμε στο Ναό!

Όλη αυτή η χαρά, την οποία ο Ολυμπιακός δίνει στον κόσμο του, δεν έχει τέλος. Γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, με κάθε επιτυχία της ομάδας, την οποία όλοι μας μάθαμε να αγαπάμε, από παιδάκια… Αυτή η υπέροχη σχέση, ομάδας-κόσμου, δεν αλλάζει με τίποτα. Δεν αλλοιώνεται, δεν… χαλάει! Γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Και στα καλά, στα ευχάριστα, στα όμορφα, αλλά και στα δύσκολα… Κόσμος και ομάδα δένονται περισσότερο, πανηγυρίζοντας μαζί, όλες αυτές τις επιτυχίες…

Τώρα το χρέος του κόσμου είναι ένα… Όπως το έκανε στη Groupama Arena, να το κάνει και στη συνέχεια. Να είναι παρών παντού και πάντα.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παρότι το γήπεδο Καραϊσκάκη θα είναι άδειο λόγω της σκανδαλώδης απόφασης, θα έχει ΟΛΟ τον κόσμο του, στο πλευρό του! Θα έχει όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ «συγκεντρωμένους» δίπλα του. Με τη σκέψη, με το μυαλό, ο λαός του Ολυμπιακού θα… ζεστάνει την ατμόσφαιρα στο «κρύο», άδειο Καραϊσκάκη, το οποίο το «σύστημα»… επέλεξε να κλείσει. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, ξέρει καλά πως ο 12ος παίκτης του, είναι πάντοτε στο πλευρό του. Ακόμη και όταν δεν είναι εκεί. Τον ένιωθε και στον καιρό των κλειστών -λόγω covid-19- γηπέδων. Ήξερε πως ο λαός του Θρύλου είναι εκεί. Στην εξέδρα. Νοητά. Με την ψυχή και την καρδιά του. Και πως του στέλνει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη.

Αυτό θα συμβεί και αύριο ο Ολυμπιακός θα παίξει για όλη την οικογένεια. Και για εκείνους, οι οποίοι θα ήταν στο γήπεδο, αλλά και για εκείνους, οι οποίοι δεν θα ήταν. Το αυριανό ματς είναι το τελευταίο κεκλεισμένων και με τον Βόλο την Κυριακή οι ΓΑΥΡΟΙ θα βρεθούν ξανά δίπλα στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Λίγη υπομονή και θα βρεθούμε ξανά όλοι δίπλα στην μεγάλη μας αγάπη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ