ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα (video)

Γκολ και θέμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα (video)

Το κυνήγι της Λίβερπουλ συνεχίζεται στην Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ να συνεχίζουν με νίκες. Με γκολ στις καθυστερήσεις η Μπάγερν επιβλήθηκε 2-1 της Λειψίας, ενώ στην Ισπανία η Ατλέτικο έμεινε στο 2-2 με την ουραγό Αλμερία.

Ο Κόβατσιτς βγάζει τον Χάαλαντ σε θέση για γκολ, ο γκολκίπερ Νέτο αντιδρά σωστά, αλλά στην επαναφορά ο Φόντεν σκοράρει. Με αυτό το γκολ στο 24ο λεπτό η Μάντσεστερ Σίτι νικά στο Μπόρνμουθ και πλησιάζει στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο της Premier League Λίβερπουλ.

Από κοντά και η Άρσεναλ, που άνοιξε το σκορ στο Έμιρειτς απέναντι στη Νιουκάστλ όταν ο διαιτητής έκρινε πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή μετά την προβολή του Μπότμαν στο 18’. Έξι λεπτά αργότερα από το γύρισμα του Μαρτινέλι ο Χάβερτς δεν δυσκολεύτηκε να κάνει δύο τα γκολ της ομάδας του. Στο 65’ ο Σάκα χόρεψε τον προσωπικό του αντίπαλο πριν σημειώσει ένα υπέροχο γκολ. Και στο 69’ ο Κίβιορ σφράγισε την έκτη συνεχόμενη νίκη της Άρσεναλ στην Premier League. Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια η Νιουκάστλ ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με την καταπληκτική κεφαλιά του Γουίλοκ στο 84’.

Στην Μπουντεσλίγκα και μετά από ένα άγονο πρώτο μέρος η Μπάγερν πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στη Λειψία με τον Κέιν στο 56’. Από την ασίστ του Όλμο στο 70’ όμως ο Σέσκο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Η λύτρωση για την Μπάγερν ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Κέιν να σκοράρει ξανά. Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες για τους Βαυαρούς.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε πολύ νωρίς το δρόμο προς τα δίχτυα στην Αλμερία με τον Κορέα να σκοράρει μόλις στο 2ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27’ με ένα τρομερό σουτ του Ρομέρο. Στο 57’ ο Ντε Πολ το πήρε πάνω του και με ένα εξαιρετικό τελείωμα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ατλέτικο. Όμως η τελευταία λέξη ανήκε στον Ρομέρο, που με ένα ακόμα υπέροχο γκολ χάρισε το βαθμό στην ουραγό Αλμερία και φρέναρε τους Μαδριλένους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ