ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το rotation της άμυνας!

Το rotation της άμυνας!

 Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει με το κέντρο της άμυνας και τον τρόπο που «μοιράζει» το χρόνο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.  Εξάλλου, στο πιο πρόσφατο ματς των Πειραιωτών, με αντίπαλο τον Βόλο, ο Άμπι που έκανε ντεμπούτο, έπαιξε αρχικά στο πλευρό του Παναγιώτη Ρέτσου (που θα χάσει το «αιώνιο» ντέρμπι της Κυριακής λόγω καρτών), ενώ στη συνέχεια αποτέλεσε και τον «παρτενέρ» του Ζουλιάν Μπιανκόν!

 Το προηγούμενο διάστημα είδαμε επτά ακόμα «ντουέτα», με τον Νταβίντ Κάρμο να είναι κατά κύριο λόγο η «κολώνα» πίσω, αλλά να δίνεται χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Στο πρώτο ματς του Μεντιλίμπαρ, με αντίπαλο την Φερεντσβάρος στο Φάληρο, ο Βάσκος έδωσε φανέλες βασικού σε Κάρμο και Ανδρέα Ντόη. Στον αγώνα που ακολούθησε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Πορτογάλος στόπερ που ανήκει στην Πόρτο, παρέμεινε βασικός, αλλά στο πλευρό του πήγε ο Μπιανκόν. Από εκεί και πέρα, στη ρεβάνς της Βουδαπέστης με την Φερεντσβάρος, ο Κάρμο ήταν για τρίτο διαδοχικό ματς βασικός και δίπλα του αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το οποίο ήταν το επόμενο στη σειρά, πάλι ο Κάρμο είχε τη φανέλα του βασικού, ενώ δίπλα του βρέθηκε ο Μπιανκόν, ο οποίος όμως έγινε αλλαγή και στη θέση του πέρασε ο Βέζο. Ο τελευταίος έκανε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έπαιξε έτσι δίπλα στον Κάρμο για ένα ολόκληρο ημίχρονο, συνθέτοντας ένα… πορτογαλικό δίδυμο.

Καταλήγοντας, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, έπαιξαν δίπλα, δίπλα οι Ρέτσος και Βέζο, ενώ στο φινάλε ο Πορτογάλος σέντερ μπακ έγινε αλλαγή και ο Ντόη πήρε κάποια αγωνιστικά λεπτά, κρατώντας το 1-2 πίσω.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ