ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΕΠΟΣ! Θρυλική ανατροπή και στους «8» του Conference League o ΘΡΥΛΟΣ!

ΕΠΟΣ! Θρυλική ανατροπή και στους «8» του Conference League o ΘΡΥΛΟΣ!

ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ... ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! Ένας μάγκας Ολυμπιακός με πολλά κιλά... καρύδια, διέλυσε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία και πέταξε για τους «8» στο Conference League! Οι Πειραιώτες κέρδισαν με 6-1 τους Ισραηλινούς και έκαναν την ανατροπή του αιώνα, γυρίζοντας το εις βάρος τους σκορ, από το ματς του πρώτου αγώνα! 

O Θρύλος έδειξε από το πρώτο λεπτό ότι πιστεύει στην ανατροπή και μπήκε... ψυχωμένος στο ματς! Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με τους Τζολάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Κααμπί στο ματς, κάνοντας ένας φοβερό πρώτο ημίχρονο! Στο 9' οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τις προθέσεις του με το σουτ του Όρτα να φεύγει άουτ. Ένα λεπτό μετά, ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις με τον Ποντένσε! Ο Φορτούνης έκλεψε την μπάλα μοίρασε στα αριστερά στον Πορτογάλο, ο οποίος ντρίμπλαρε και πλάσαρε. Η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μπήκε στα δίχτυα! Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έδειξε να... φοβάται τους αγριεμένους «ερυθρόλευκους» και οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το εκμεταλλεύτηκαν.

Στο 25' ήρθε και η νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Ποντένσε τροφοδότησε τον Ορτέγκα στα αριστερά εκείνος γέμισε στην περιοχή, ο Ελ Κααμπί σούταρε από κοντά και ο κίπερ της Μακάμπι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Βέβαια, η δικαίωση ήρθε στο 36' όταν ο Ποντένσε έκλεψε την μπάλα, έδωσε αμέσως στον Φορτούνη, εκείνος έτρεξε από τη μεσαία γραμμή, πάτησε περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0! Στο 44' οι Πειραιώτες πίεσαν ασφυκτικά τη Μακάμπι, όμως στη συνέχεια το σουτ του Ποντένσε κατέληξε άουτ. Ο Θρύλος ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με ιδανικό τρόπο, αφού στο 45+3 ο Ποντένσε από τα αριστερά πάτησε στην περιοχή, έκανε το γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ελ Κααμπί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! 

Ο Θρύλος συνέχισε με την ίδια διάθεση και στο δεύτερο 45άλεπτο, με τον Μεντιλίμπαρ να μην προχωράει σε καμία αλλαγή στο ξεκίνημα. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ μείωσε με τον Ζάχαβι στο 57' από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να το πιστεύει! Στο 65' ο Ελ Κααμπί με έπιασε ένα τρομερό ψαλιδάκι και πέτυχε, ίσως, το γκολ της χρονιάς, κάνοντας το 1-4! Έκτοτε, οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο συντηρητικά, όμως οι Πειραιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 90+3 να πετύχουν πέμπτο γκολ, όταν ο Γιόβετιτς πήρε μία υπέροχη πάσα από τον Ελ Αραμπί, όμως ο Μαυροβούνιος δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση από ευνοϊκή θέση! Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να παλεύει για να πάρει αυτό που άξιζε από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, ο Γιόβετιτς έκανε το 1-5 μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους συμπαίκτες του! Ο Θρύλος δεν κλείστηκε ποτέ στην άμυνά του και συνέχισε να κυριαρχεί στο παιχνίδι! Στο 103' οι Πειραιώτες «κλείδωσαν» την πρόκριση στους «8» του Conference League, με τον Ελ Αραμπί να βγάζει φανταστική μπαλιά στον Μασούρα, εκείνος μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Μισπάτι και γύρισε την μπάλα προς τον Μαροκινό, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε στα δίχτυα για το 6-1 των Πειραιωτών. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ολυμπιακός διατήρησε το προβάδισμά του και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ