ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ελ Κααμπί γράφει ιστορία με τον Θρύλο!

Ο Ελ Κααμπί γράφει ιστορία με τον Θρύλο!

Τον Ιανουάριο (ολόκληρο), ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έλειψε από τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν στην Ακτή Ελεφαντοστού, συμμετέχοντας με την Εθνική Μαρόκου στο Copa Africa. Η επιστροφή του Μαροκινού στον Θρύλο, ωστόσο, ήταν με το «πόδι» στο «γκάζι». Και αυτό, διότι ο διεθνής επιθετικός των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι «on fire».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα 10 τελευταία ματς των Πειραιωτών, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ελ Κααμπί μετράει 13 γκολ, επίδοση εντυπωσιακή!

Χθες (14/3), στη ρεβάνς των «16» του Conference League στη Σερβία, κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο 30χρονος φορ πέτυχε δύο γκολ (και τι γκολ το δεύτερο), οδηγώντας την ομάδα του Πειραιά σε μία ιστορική ανατροπή-πρόκριση στους «8».

Ο Ελ Κααμπί προσφέρει πολλά στην επίθεση του Ολυμπιακού, αφού πέραν του σκοραρίσματος, είναι ταχύτατος και δυνατός και βοηθάει και στο πρέσινγκ ψηλά, κάτι που αρέσει «φουλ» στον Χοσέ Λουίς Μελιντίμπαρ.

Τη φετινή σεζόν, ο Μαροκινός επιθετικός είναι ο κορυφαίος σκόρερ του Θρύλου, σε όλες τις διοργανώσεις, με 25 γκολ σε 36 ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη! Στην καριέρα του, έως τώρα, σε συλλογικό επίπεδο, ο διεθνής στράικερ των «ερυθρόλευκων» έχει σκοράρει 119 τέρματα, σε 218 ματς, συν άλλα 22 με την Εθνική Μαρόκου (σε 43 ματς).

Ο Ελ Κααμπί μετρά, πλέον, 10 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, σε μία σεζόν στην Ευρώπη, ισοφαρίζοντας το «αραχνιασμένο» ρεκόρ τον Αντώνη Αντωνιάδη από το μακρινό 1970-71.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ