ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πέρετζ: «Δεν χωνεύεται το 6-1»

Πέρετζ: «Δεν χωνεύεται το 6-1»

Δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Ενδεικτικά ήταν τα όσα είπε ο Nτορ Πέρετζ (που είχε σκοράρει με κεφαλιά στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το 1-4), ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα «one» του Ισραήλ: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, πρέπει να χωνέψεις ότι ηττηθήκαμε με 6:1, είναι κάτι που δεν έχω ζήσει στην καριέρα μου. Καθήκον μας είναι να σηκωθούμε και να βγούμε από αυτό. Δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτά που απαιτεί αυτή η διοργάνωση».

Σημειώνεται πως ο προπονητής της Μακάμπι Ρόμπι Κιν, τόνισε: «εν ξεκινήσαμε καλά το ματς, ήμασταν πολύ νευρικοί. Δίναμε συνεχώς την μπάλα στον αντίπαλο και μπερδευόμασταν. Η ήττα είναι ήττα. Έβαλαν τέσσερα γκολ, χάσαμε πολλή ενέργεια, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες μου να καταλάβουν τι συνέβη. Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη. Είναι μία τοπ ομάδα. Όλοι το ξέραμε ακόμη και μετά το πρώτο παιχνίδι. Έχει φοβερούς επιθετικούς. Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη η νύχτα μας παρά το σκορ του πρώτου αγώνα». Ο Ιρλανδός προπονητής, μετά από το φινάλε του παιχνιδιού πήγε στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» και τους έδωσε συγχαρητήρια παρά την απογοήτευση του. Μια σπουδαία κίνηση από τον Κιν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ