ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Έσπασε» την… κατάρα ο Γιόβετιτς

«Έσπασε» την… κατάρα ο Γιόβετιτς

Το γκολ που σημείωσε ο Στέβαν Γιόβετιτς, στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ήταν… ιδιαίτερο για πολλούς λόγους. Αρχικά, ήταν αυτό που έβαλε σε θέση… οδηγού, για πρώτη φορά στο ματς τους «ερυθρόλευκους», αφού «έφερε» το 1-5 και… ανέτρεψε το 1-4 των Ισραηλινών στο Φάληρο.

Παράλληλα, ήταν ένα γκολ που αναζητούσε ο Μαυροβούνιος επιθετικός στις διοργανώσεις της UEFA, μιας και το τελευταίο ήταν πριν από περίπου 14 χρόνια! Ήταν το 10ο στην Ευρώπη για τον Στέβαν, αλλά τελευταία φορά σκόραρε τον Σεπτέμβριο του 2010, σε ένα ματς της Φιορεντίνα με την Μπάγερν Μονάχου (Τσάμπιονς Λιγκ)! Μάλιστα σε εκείνο το ματς, ο Γιόβετιτς δεν είχε σκοράρει ένα τέρμα, αλλά δύο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος φορ, δε… μπόρεσε να γνωρίσει και την αποθέωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από τον θρίαμβο επί των Ισραηλινών και την πρόκριση στα προημιτελικά, καθώς έμεινε στη Σερβία, για να μεταβεί από εκεί στο Μαυροβούνιο και να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του. Τονίζεται πως ο Γιόβετιτς έχει σκοράρει πέντε γκολ και έχει δώσει δύο ασίστ σε σύνολο 701 λεπτών. Είναι ένας παίκτης που σχεδόν… πάντα έρχεται από τον πάγκο και δίνει λύσεις με την ενέργεια και το πάθος που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ