ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ετοιμότητα και εγρήγορση!

Ετοιμότητα και εγρήγορση!

Ένα νέο σερί διαδοχικών αγώνων περιμένει τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 31 Μαρτίου.

Οι Πειραιώτες θα κληθούν να δώσουν οκτώ παιχνίδια σε 29 ημέρες, μετά από εκείνο που προηγήθηκε με 9 ματς σε 27 μέρες, έχοντας νέες απαιτητικές αναμετρήσεις και φυσικά τους αγώνες για την προημιτελική φάση με την Φενέρμπαχτσε στο Confence League.

Η επική πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει πολλά οφέλη πέραν της ευρωπαϊκής πορείας που συνεχίζεται. Το μεγαλύτερο όλων είναι η συσπείρωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το περαιτέρω δέσιμο των παικτών με τον Μεντιλίμπαρ.

Τέτοιες νίκες βοηθούν και για την αυτοπεποίθηση κάτι που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός με τα πολλά σκαμπανεβάσματα που έχει φέτος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει κάνει ένα πλάνο σχετικά με το νέο βαρύ πρόγραμμα. Το οποίο φυσικά αφορά την αξιοποίηση όλου του ρόστερ ανάλογα με τα παιχνίδια.

Ο Βάσκος προπονητής κοιτάει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Για τον λόγο αυτό έχει καταστρώσει το πλάνο του και θα κάθε μέρα που περνάει θα διαμορφώνει ανάλογα και με τα όσα θα βλέπει στις προπονήσεις.

Για τον λόγο αυτό τους έχει όλους στην… τσίτα σε όσους έχουν μείνει στο Ρέντη. Χθες μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν ένα φιλικό με την ομάδα Β’ στο Ρέντη, κεκλεισμένων των θυρών και σίγουρα ο Ισπανός τεχνικός έβγαλε μερικά συμπεράσματα για παίκτες που δεν είναι πρώτης γραμμής, αλλά και για τους νέους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ