ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Μου αρέσει το στιλ παιχνιδιού…»

«Μου αρέσει το στιλ παιχνιδιού…»

Ο Στέβαν Γιόβετιτς έδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι ένα πολύ ισχυρό «κεφάλαιο» για το Μαυροβούνιο. Είχε ασίστ για το πρώτο τέρμα των Μαυροβούνιων στον αγώνα με την Λευκορωσία, ενώ ήταν «μέσα» και στο δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, κάνοντας εξαιρετική κίνηση.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, είπε μάλιστα για τη συνεργασία με τον νέο προπονητή: «Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την τελευταία συγκέντρωση και είναι πάντα ωραίο να συμμετέχεις στην εθνική ομάδα. Ο νέος προπονητής, είναι εδώ, δεν χρειάζεται να τον συστήσουμε ξεχωριστά, είναι τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί του. Μου αρέσει αυτό που θέλει ο Προσινέτσκι να παίξουμε, αυτό είναι ένα μεγάλο συν. Ελπίζω ότι μαζί θα έχουμε καλά αποτελέσματα και θα το απολαύσουμε».

Ο έμπειρος φορ δήλωσε ακόμα πως: «Ζητάμε από τους φιλάθλους τη στήριξή τους από την αρχή μέχρι το τέλος του κύκλου. Στη χώρα μας γενικά συμβαίνει όταν υπάρχουν καλά αποτελέσματα η στήριξη είναι μεγαλύτερη, μόλις χαθούν δύο ματς το γήπεδο είναι μισοάδειο. Θα πρέπει να είναι γεμάτο όλο το χρόνο. Παίζουμε πέντε φορές το χρόνο, αξίζουμε οι εξέδρες να είναι γεμάτες. Το γήπεδο δεν είναι πολύ μεγάλο».

Μετά τη μονομαχία με τη Λευκορωσία, το Μαυροβούνιο θα παίξει και με τη Βόρεια Μακεδονία στις 25 Μαρτίου. Τον Ιούνιο θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο και τη Γεωργία.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ