ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Μέλι» Καμπράλ για Αμορίν, Γιόκερες

«Μέλι» Καμπράλ για Αμορίν, Γιόκερες

Με τη μορφή δανεισμού αγωνίζεται από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον Ολυμπιακό, ο Ζοβάνε Καμπράλ. Ο διεθνής εξτρέμ, δεν έχει πάρει ακόμα πολλές ευκαιρίες στο μεγάλο λιμάνι και είναι διαθέσιμος μόνο για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε 133΄ που τον έχει χρησιμοποιήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έδειξε πως έχει καλά στοιχεία, αλλά χρειαζόταν το χρόνο προσαρμογής του. Ο 25χρονος άσος, βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου και ενισχύει τη χώρα του στο τουρνουά «FIFA Series». Ένα φιλικό τουρνουά, που δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες με χαμηλότερη βαθμολογία, από διάφορες συνομοσπονδίες, να παίξουν φιλικά ματς, σε μια μόνο χώρα.

Κατά την παρουσία του στην Εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, ο Καμπράλ μίλησε και για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία και ανήκει. Και δε δίστασε να πει τα καλύτερα λόγια όχι μόνο για τον προπονητή των «λιονταριών», Ρούμπεν Αμορίν, αλλά και τον φορ των Πορτογάλων, Βίκτορ Γιόκερες. Με τον Σουηδό επιθετικό να έχει «τρελάνει» κόσμο με τις εμφανίσεις του.

«Όλα πρέπει να πάνε καλά. Ο προπονητής Ρούμπεν Αμορίν, καταφέρνει να κρατήσει την ομάδα ενωμένη και αυτό το έχει δείξει στους αγώνες. Φέτος πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά». Συνέχισε: «Όσον αφορά τον επιθετικό, Βίκτορ Γιόκερες, είναι ένας πολύ καλός επιθετικός που βοηθά τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του στο μέλλον» υπογράμμισε ο Καμπράλ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ