ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η «ασπίδα» στον Ελ Κααμπί!

Η «ασπίδα» στον Ελ Κααμπί!

Στο πρόσφατο φιλικό που έδωσε το Μαρόκο με αντίπαλο την Αγκόλα του Νταβίντ Κάρμο, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ξεκίνησε βασικός αντί του Ελ Νεσίρι της Σεβίλλης. Δεν κατάφερε ωστόσο να σκοράρει και το αρνητικό για τον παίκτη είναι πως δε μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ, αρκετές καλές ευκαιρίες που του δόθηκαν. Με τον φορ του θρύλου να χάνει ακόμα και πέντε καλές ευκαιρίες για να βρει δίχτυα. Ο Ελ Κααμπί ήταν απαρηγόρητος στα αποδυτήρια από το γεγονός πως δε βρήκε δίχτυα και ψάχνει… ξέσπασμα στα επόμενα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, αλλά και στον Πειραιά.

 Το τελευταίο του παιχνίδι με τους Μαροκινούς είναι τα μεσάνυχτα της Τρίτης με αντίπαλο την Μαυριτανία, σε φιλικό επίπεδο. Και όπως φαίνεται θα βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και θα μπορούσε να δώσει λύσεις από τον πάγκο, μπαίνοντας ως αλλαγή.

 Ο προπονητής των Μαροκινών, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, πάντως τον υποστήριξε, λέγοντας: «Όταν οι παίκτες φορούν τη φανέλα της εθνικής ομάδας, αισθάνονται ότι η ευθύνη είναι πολύ βαριά σε σύγκριση με την ομάδα τους. Ίσως εγώ έχω τον δικό μου άνθρωπο να τους βοηθάω πριν από τον αγώνα, σαν να παίζαμε με τον Γιούσεφ πριν το Κύπελλο. Ο κόσμος και ο ανταγωνισμός για αυτή τη θέση θα είναι σίγουρα έντονος».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ