ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Έδειξε την κλάση του ο Στέβαν»!

«Έδειξε την κλάση του ο Στέβαν»!

Ο Στέβαν Γιόβετιτς, ήταν ένας από τους μεγάλους «κερδισμένους» από το «γκρουπ» των διεθνών του Ολυμπιακού, που απουσίασαν από το Ρέντη. Ο Μαυροβούνιος φορ, είχε ασίστ στο 2-0 επί της Λευκορωσίας, αλλά και το «χρυσό» γκολ στο 1-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας. Μάλιστα το τέρμα αυτό, έκανε μεγάλο… κρότο στην πατρίδα του και τα μεγάλα ΜΜΕ σε Σερβία και Μαυροβούνιο, είχαν εξαιρετικά σχόλια και «δυνατούς» τίτλους για τα επιτεύγματα του φορ του θρύλου!

Τα δημοσιεύματα μάλιστα στον Τύπο της πατρίδας του για το νέο γκολ που πέτυχε ήταν άκρως κολακευτικά, με την ιστοσελίδα «B92» να γράφει στον τίτλο του: «Ο Γιόβετιτς «δίκασε» τους Μακεδόνες στην Αττάλεια», ενώ σε ρεπορτάζ της, η ιστοσελίδα «PortalAnalitika» έγραψε: «Ο Γιόβετιτς… «τακτοποίησε» ξανά το ματς». Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα «RadioTivat» έγραψε στο δημοσίευμα της: «Ο Γιόβετιτς «κυβέρνησε» κατά των Μακεδόνων». Χαρακτηριστικός και ο τίτλος της «telegraf» που τόνισε: «Ο Γιόβετιτς «γκρέμισε» την Βόρεια Μακεδονία, μετά από εκτέλεση κόρνερ».

Σε ό,τι αφορά το δημοσίευμα της «BLPortal» τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Ο Γιόβετιτς έδειξε την κλάση του: Ένα γκολ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ έκρινε τον αγώνα για τους Μακεδόνες». Τέλος, η διάσημη ιστοσελίδα της Σερβίας «kurir» σχολίασε επίσης: «Ο Γιόβετιτς «κατέστρεψε» την Βόρεια Μακεδονία».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ