ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Έδειξε τον καλό του εαυτό ο Καμπράλ»

«Έδειξε τον καλό του εαυτό ο Καμπράλ»

Ο Ζοβάνε Καμπράλ μπορεί να μην έχει πάρει ακόμα ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στον Πειραιά και να είναι πίσω στις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει καλό όνομα στην Πορτογαλία και για το λόγο αυτό οι θετικές του εμφανίσεις με το Πράσινο Ακρωτήρι, δεν πέρασαν απαρατήρητης στην Ιβηρική Χερσόνησο. Ο Καμπράλ είχε ασίστ στο 1-0 επί της Γουιάνας, αλλά και γκολ που ήταν… σημαδιακό στο 1-0 επί της Ισημερινής Γουινέας.

Για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού που ψάχνει τα… πατήματα του και χρόνο συμμετοχής στο μεγάλο λιμάνι, το γκολ αυτό ήταν «φάρμακο» για τη ψυχολογία του και ξεχωριστό με το Πράσινο Ακρωτήρι, αφού σκόραρε μετά από δύο χρόνια με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα! Τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 23 Μαρτίου του 2022, σε ένα φιλικό ματς με την Γουαδελούπη, όπου είχε γκολ και ασίστ, στη νίκη με 2-0!

Ο Καμπράλ είναι δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στον Ολυμπιακό και έγραψε η ιστοσελίδα «leonine.pt»: «Ένας δανεικός της Σπόρτινγκ, δείχνει τον καλό του εαυτό στον προπονητή, Ρούμπεν Αμορίν; Παίκτης που ανήκει στην ομάδα της Λισαβόνας, ήταν από τα κυριότερα σημεία των «υποχρεώσεων» της Εθνικής ομάδας. Ο Καμπράλ ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια και ήταν «παρών» στο γήπεδο σε όλη τη διάρκεια της διπλής αυτής μονομαχίας».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ