Εάν έχεις Γιάχο, διάβαινε...
Ενάμιση μήνα εκτός... δράσης ήταν ο Γιάχος, αλλά δεν μας είχε λείψει! Επέστρεψε για να τα κάνει μαντάρα! Στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, αφήνοντας την ομάδα του Αγρινίου με πολλά παράπονα. Και τι δεν έκανε ο διαιτητής από το σύνδεσμο Χίου!
Δεν είδε το χέρι στο κοντρόλ του Τζιμπούρ, στη φάση από την οποία ξεκίνησε το δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ στο 74’. Όταν πήρε την μπάλα ο Αλγερινός, πριν κάνει την παράλληλη σέντρα για τον Πλατέλλα. Ούτε ο Γιάχος το είδε, ούτε ο δεύτερος βοηθός του, ο Καλφάκης από τα Χανιά.
Η... τρικυμία συνεχίστηκε και αργότερα, στο 87’, όταν και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βραζιλιάνο Πάουλο του Παναιτωλικού, κάτι που προκάλεσε την "έκρηξη" του Γιάννη Ματζουράκη. Και το σκηνικό ολοκληρώθηκε με το πέναλτι "εφεύρεση" υπέρ της ΑΕΚ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
Με πρωταγωνιστές τον Μάκο και τον Τζιμπούρ και τον πρώτο, που είναι και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, να βάζει τα γέλια για το σφύριγμα του Γιάχου. Αλλά ο Μάνταλος το έχασε. Η ΑΕΚ ζήτησε και δεύτερο πέναλτι στο 90’+4, αλλά εκεί ο Γιάχος δεν μπορούσε να δώσει και δεύτερη, ανύπαρκτη παράβαση. Όλα έχουν ένα όριο! Να δούμε την έκθεση του παρατηρητή κι αν θα τιμωρηθεί ξανά!







