ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άξιζε πολλά περισσότερα, να κρατήσει την αγωνιστική εικόνα

Άξιζε πολλά περισσότερα, να κρατήσει την αγωνιστική εικόνα

Ο Ολυμπιακός πήγε να δώσει ένα μας ζωής ή θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Το τελικό 1-0 υπέρ της ΑΕΚ αδικεί τον Ολυμπιακό αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο δεν σκόραρε και την…πάτησε στις καθυστερήσεις με το γκολ που έβαλε ο Ελίασον.

Σε μια βραδιά που ο Θεός γύρισε πλευρό από την άλλη και κοιμήθηκε. Και ο Ολυμπιακός που «πάτησε» κατά κράτος την ΑΕΚ ψάχνει να βρει πως έχασε ένα ματς που έπρεπε να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ, ίσως και τρία. Αλλά τι να το Κυκλοφόρησε την μπάλα όπως ήθελε και μέσα σε μια δύσκολη έδρα έδειξε την ανωτερότητα του. Σίγουρα «χτίζεται» κάτι δυνατό και στα παιχνίδια που έχουν απομείνει, για το πρωτάθλημα, μπορεί να κάνει ένα μεγάλο σερί με νίκες.

Τέτοια βράδια συμβαίνουν μια φορά, όχι δεύτερη. Δεν είναι κάθε μέρα του Αγιαννιού. Και πλέον ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει το 2/2 απέναντι σε Άρη και Λαμία για αρχή, ώστε να μείνει σε επαφή με την κορυφή. Με βάση το πρόγραμμα, η διαφορά του δύσκολα θα είναι από την κορυφή την άλλη Κυριακή πάνω από 5 βαθμούς.

Καλό θα είναι να έχουν στο μυαλό τους ο Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του, επίσης, πως μπορούν να κάνουν πέντε κολλητές νίκες στα playoffs. Δύο αυτές που προείπαμε, μετά στο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ και πάλι με το παραπάνω… ζευγάρι αντιπάλων πριν φιλοξενήσουν την ΑΕΚ. Αρκεί να διαχειριστούν κατάλληλα το ψυχολογικό κομμάτι, αν και κάτι τέτοιο φαίνεται πως ο 63χρονος προπονητής το... έχει!

Η αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων» ήταν δίχως άλλο πολύ καλή και πάνω σ’ αυτή την εικόνα πρέπει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια που έρχονται.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ