ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με αυτή τη φιλοσοφία θα πορευτεί ο Θρύλος

Με αυτή τη φιλοσοφία θα πορευτεί ο Θρύλος

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δείξει – με τα σωστά και τα λάθη του – πως δεν αλλάζει την φιλοσοφία του για κανένα λόγο. Ειδικά από τη στιγμή που βλέπει πως αυτά που δουλεύει έχουν αρχίσει να αφομοιώνονται από τους παίκτες του.

Ο Βάσκος τεχνικός του Θρύλου το επισήμανε με πολύ συγκεκριμένο τόνο και στις δηλώσεις του στην COSMOTE, αλλά και από την πρώτη στιγμή που έπιασε δουλειά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. ,

Η αλήθεια είναι, πως κόντρα ο Θρύλος δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να κάνει το δικό της παιχνίδι. Μπορεί να μην είχε την κατοχή, όμως ήταν πολύ πιο απειλητικός, δημιούργησε ευκαιρίες, έπαιξε επιθετικά και το γκολ που δέχθηκε ήρθε σε ένα σημείο που ήταν σχεδόν αδύνατο να αντιδράσει.

«Αν αποφασίζαμε εκείνη τη στιγμή πως θα πηγαίναμε για την ισοπαλία και βάζαμε περισσότερο κόσμο στην άμυνα τότε θα ρισκάραμε περισσότερο με το να κερδίσει ο αντίπαλος μέτρα και να πλησιάσει την περιοχή σου και με ένα σουτ να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν είμαι τέτοιος προπονητής. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μου. Δεν είναι η φιλοσοφία μου να παίξω για την ισοπαλία και να γυρίσω την ομάδα μου μέτρα στο γήπεδο για να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που δουλεύουμε καθημερινά. Όταν παίζω για τη νίκη, τα δίνω όλα για να πάρω τη νίκη» είπε ο Μεντιλίμπαρ φανερώνοντας και το πώς θα πορευτεί στη συνέχεια η ομάδα του.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε όλα τα ματς που έχει δει τον Ολυμπιακό να σκοράρει, ο Μεντιλίμπαρ ζητάει από τους «ερυθρόλευκους» να μην οπισθοχωρούν, αλλά να συνεχίζουν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ