ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε στη Λαμία! Κεκλεισμένων με ΑΕΚ, εισιτήρια με Ολυμπιακό!

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε στη Λαμία! Κεκλεισμένων με ΑΕΚ, εισιτήρια με Ολυμπιακό!

Είναι αδιανόητο κάποιοι να ρίχνουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος μέσα στη λάσπη και στις... οσμές και οι αρμόδιοι να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Ενώ είναι αποκλειστικά δικό τους θέμα και κανονικά θα έπρεπε να παρέμβουν η Κυβέρνηση, ο Βρούτσης που είναι ο αρμόδιος υπουργός της, η ΕΠΟ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η Super League. Αυτό θα γινόταν σε μια χώρα με κανονικό ποδόσφαιρο.

Κεκλεισμένων με ΑΕΚ η Λαμία, εισιτήρια με Ολυμπιακό! Η ΔΕΑΒ είχε κλείσει το γήπεδό της για τον αγώνα με την ΑΕΚ, επειδή η Λαμία δεν πρόλαβε να τοποθετήσει κάμερες εντός της προθεσμίας και ο δρόμος ήταν πιο γεμάτος… ροδοπέταλα για να κερδίσει το «φιλικό» στο «Αθ. Διάκος» η ομάδα του Αλμέιδα.

Η ομάδα της Φθιώτιδας (σ.σ. ο πρόεδρός της Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι και Δήμαρχος ενώ το γήπεδο είναι δημοτικό) εκμεταλλεύτηκε την διακοπή και από ότι φαίνεται «τακτοποιήθηκε» το θέμα με τις κάμερες και αναμένεται το γήπεδο να ανοίξει για τα παιχνίδια με τις άλλες ομάδες και αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες είναι διαφορετικές και η στάση της Λαμίας είναι «ύποπτη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League Playoffs, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στις 17:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”.

Η διάθεση θα γίνεται:

είτε ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ωρο μέσω viva.gr πατώντας ΕΔΩ,

είτε από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) Τρίτη 02/04 έως Πέμπτη 04/04 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, Παρασκευή 05/04 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ και Σάββατο 06/04 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

ΔΕΝ θα λειτουργούν τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” την ημέρα του αγώνα.

ΔΕΝ θα εκδοθούν καθόλου προσκλήσεις στον εν λόγω αγώνα.

Για την έκδοση εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 25€

Κερκίδες: 3,4, 5, 6,7 τιμή: 30€

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο οφείλουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.

Με το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Κάθε καπνογόνο, φωτοβολίδα, κροτίδα, μπουκάλι, κάθε αντικείμενο που μπορεί να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κλείσιμο του γηπέδου! Οι ποινές είναι διοικητικές και έρχονται πλέον απευθείας από την πολιτεία. Συν τις όποιες επιπρόσθετες προκύπτουν από τα πειθαρχικά όργανα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 3 μ.μ. και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Όλοι μαζί πρέπει να προσαρμοστούμε και να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδό μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο γήπεδο θα λειτουργούν πλέον ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας με σκοπό την συνολική εποπτεία των χώρων της αθλητικής εγκατάστασης καθώς και των προσώπων που βρίσκονται σ’ αυτή κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων.»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ