ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η πίστη του «Μέντι»!

Η πίστη του «Μέντι»!

«Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό»! Το σύνθημα που δεν θα αργήσει να ακουστεί ξανά στον Ναό. Η δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη παίρνει σάρκα και οστά κάθε μέρα που περνάει, φαίνεται σε κάθε αγώνα του Θρύλου.

Αν όσα έχει δείξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ότι μπορεί να πετύχει με τη δουλειά του πραγματοποιηθούν στον μέγιστο βαθμό, τότε η αναμονή αξίζει τον κόπο.

Με πλάνο επιθετικό, με προσέγγιση η μπάλα να πηγαίνει μπροστά και όχι πίσω, με φιλοσοφία την κατοχή και τη γρήγορη ανάκτηση όταν χρειάζεται της μπάλας ο Βάσκος τεχνικός κυνηγά σε κάθε ματς τη νίκη, αλλά και το θέαμα. Αυτό που έχει λείψει από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς και το οποίο δείχνει πώς επανέρχεται στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει μια επιστροφή σε μια κανονικότητα η οποία ήταν απούσα εδώ και πολύ καιρό από τους αγώνες του Θρύλου και η οποία όσο περνάει ο καιρός βάζει γερά θεμέλια με τη δουλειά που κάνει ο Βάσκος Στρατηγός στο Ρέντη.

Χωρίς εκπτώσεις σε αυτή τη δουλειά και το σχέδιο που έχει για να επανέλθουν οι «ερυθρόλευκοι» στην κορυφή. Ακόμα και από φέτος. Το λέει και το επαναλαμβάνει ο Μεντιλίμπαρ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για τον τίτλο».

Και αυτό το πιστεύει ο κόουτς του Ολυμπιακού, αν το πιστεύουν οι παίκτες του και το δείχνουν σε κάθε αγώνα, δίνοντας τα πάντα μόνο για τη νίκη, θα το πιστέψει και ο κόσμος.

Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Μένουν άλλοι επτά αγώνες. Τα πάντα είναι ρευστά αν και το παρασκήνιο είναι αποφασισμένο να χαρίσει το πρωτάθλημα.

Αυτή, όμως, είναι μόλις η μία παράμετρος, το κυνήγι του τίτλου. Η μία συνιστώσα ενός πιο διευρυμένου σχεδίου που βασικό πυλώνα της έχει την παραμονή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Λιμάνι.

Ο Βάσκος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ευάγγελου Μαρινάκη και γι’ αυτό ήρθε σε συμφωνία μαζί του αμέσως μετά από τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και η κίνηση αυτή αποδεικνύεται κάτι περισσότερο από κομβική.

Με ότι αυτό σημαίνει για τα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, τον μεταγραφικό σχεδιασμό, το ποδόσφαιρο που περιμένουμε να δούμε.

Πρέπει να υπάρξει πίστη και στήριξη στο πλάνο. Στις καλές και τις κακές μέρες. Ειδικά από τι στιγμή που τα λόγια μετουσιώνονται σε πράξεις – ειδικά στον αγωνιστικό χώρο – και ο κόσμος του Θρύλου απολαμβάνει ολοένα και περισσότερο να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ