ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεχωρίζει στον Θρύλο ο τεράστιος Γιόβετιτς

Ξεχωρίζει στον Θρύλο ο τεράστιος Γιόβετιτς

Ο «αναγεννημένος» Στέβαν Γιόβετιτς ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στην άνετη επικράτηση (3-0) κόντρα στον Αρη, την Τετάρτη (3/4), στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός, εξάλλου, το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και υπολογίζεται «φουλ» από τον κόουτς του Θρύλου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. «Η θέση του είναι, πραγματικά, πίσω από τον επιθετικό, ως δεκάρι όπως μου αρέσει εμένα να το λέω», δήλωσε -χαρακτηριστικά- ο Βάσκος τεχνικός για τον πολύπειρο «ερυθρόλευκο» παικταρά.

Στο ματς πρωταθλήματος με τους «κίτρινους» στον Ναό, ο «Γιόβε», που αγωνίστηκε για 82 λεπτά (ρεκόρ) με τη φανέλα των Πειραιωτών, ήταν ορεξάτος και δραστήριος και μέτρησε 57 επαφές με την μπάλα, 29/43 (67%) επιτυχημένες μεταβιβάσεις, δύο πάσες-«κλειδιά» και δύο τελικές στην εστία, ενώ έβγαλε μία φανταστική κάθετη πάσα στο κερδισμένο πέναλτι του Ελ Κααμπί και ένα στρώσιμο-ασίστ στον Ποντένσε!

Μερικές ημέρες νωρίτερα, την Κυριακή (31/3), στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Οπαπαρίνα», για την 2η «στροφή» των playoffs του πρωταθλήματος, ο Μαυροβούνιος άσος του Ολυμπιακού, παρότι έπαιξε για μόλις 11 λεπτά, είχε 10/14 επιτυχημένες μεταβιβάσεις, 1/1 ντρίμπλες και δύο κερδισμένες μονομαχίες, δείχνοντας για άλλη μία φορά, τη μεγάλη του κλάση.

Τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Πειραιά, ο Γιόβετιτς, ένας εκ των ποιοτικότερων παικτών του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει καταγράψει 28 συμμετοχές, σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πέντε γκολ και τρεις ασίστ, σε μόλις 794 αγωνιστικά λεπτά. Ο «Γιόβε» είναι ο «Τζόκερ» των Πειραιωτών, αφού έρχεται τις περισσότερες φορές από τον πάγκο και προσφέρει τα μέγιστα!

Μιλάμε, άλλωστε, για έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή με «πλούσια» καριέρα, αφού μην ξεχνάμε, ότι ο επιθετικός του Θρύλου είναι ένας από τους λίγους με -επιτυχημένη- παρουσία στα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία! Συνολικά στην καριέρα του, σε συλλογικό επίπεδο (Ολυμπιακός, Φιορεντίνα, Μονακό, Παρτιζάν, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη, Χέρτα, Ιντερ), ο «ερυθρόλευκος» σούπερ σταρ μετράει 119 τέρματα και 58 ασίστ, σε 434 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (συν 35 γκολ, σε 75 ματς με την Εθνική Μαυροβουνίου).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ