ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χάλασε το σερί του «απόλυτου» Κάρμο

Χάλασε το σερί του «απόλυτου» Κάρμο

Την τύχη να έχει έναν εξαιρετικό σέντερ μπακ στο ρόστερ του, έχει ο Ολυμπιακός. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ, αποτελεί την «κολώνα» των Πειραιωτών στο κέντρο της άμυνας και μπορεί να κάνει συνήθως «ταίρι» με τον Παναγιώτη Ρέτσο, αλλά έχει συνυπάρξει σε μεγάλο βαθμό και με τον Ζουλιάν Μπιανκόν και όχι μόνο. Άλλωστε, υπάρχουν πολλές επιλογές στις θέσεις των στόπερ, αφού υπάρχουν και οι Ντόη, Βέζο και Άμπι, που έχουν πάρει βέβαια ελάχιστες ευκαιρίες, με τον Μεντιλίμπαρ στην άκρη του πάγκου.

Το πόσο σημαντικός είναι στα πλάνα του Βάσκου προπονητή πάντως ο Κάρμο, φαίνεται και από το γεγονός πως στα play off, είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει παίξει και στα τρία 90λεπτα, απέναντι σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη, «συμπληρώνοντας» το «απόλυτο» των 270 λεπτών. Κάτι που έχασε πρόσφατα ο Ροντινέι, μετά από την αλλαγή που έγινε κόντρα στους «κίτρινους», αφού ο Κίνι πήρε τη θέση του.

Το σερί του Κάρμο σταματά στη Λαμία, όπου ο Μεντιλίμπαρ προτίμησε να τον ξεκουράσει. Το βλέμμα του Πορτογάλου αμυντικού στρέφεται στα παιχνίδια με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε, για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί όπου σίγουρα η εμπειρία και η ποιότητα του, θα κάνουν τη διαφορά απέναντι στην… παρέα του Τζέκο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ