ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον ήθελαν σαν… τρελοί!

Τον ήθελαν σαν… τρελοί!

Ο Στέβαν Γιόβετιτς, έδειξε και κόντρα στην Λαμία, ότι έχει βρει μεγαλύτερο «ρόλο» πλέον στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ και θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό «όπλο» για τους Πειραιώτες, όχι μόνο στα έξι ματς πρωταθλήματος που απομένουν αλλά και στο Κόνφερενς Λιγκ.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Μαυροβούνιος φορ πέτυχε το πέμπτο τέρμα των φιλοξενούμενων ως αλλαγή και έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Και στους αγώνες με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε, ο Γιόβετιτς θα είναι ένα έξτρα «βέλος» στην «κόκκινη» φαρέτρα και είναι αξιοσημείωτο πως οι Τούρκοι τον έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Και δεν το αναφέρουμε αυτό σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει στα ρεπορτάζ από την Τουρκία, αλλά και επειδή ο Γιόβετιτς, αποτέλεσε μια μεγάλη μεταγραφική «καψούρα» των «καναρινιών», όλα τα προηγούμενα χρόνια!

 Ο διεθνής επιθετικός, απασχόλησε τα ρεπορτάζ των γειτόνων σε διάφορες μεταγραφικές περιόδους και συγκεκριμένα όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μονακό στην Γαλλία, είχε γραφτεί πως: «Ο Στέβαν Γιόβετιτς διεκδικείται από την Φενέρμπαχτσε» και σχολιαζόταν πως είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα των Τούρκων. Αξιοσημείωτο πως ο ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού και όταν ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και είχε πάει με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ίντερ. Στο παρελθόν είχε παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ σε αγώνα της Μονακό με αντίπαλο την Μπεσίκτας, αλλά κόντρα στην Φενέρ θα βρεθεί αντιμέτωπος τώρα και θέλει στα λεπτά που θα χρησιμοποιηθεί, να κάνει τη διαφορά. Κάτι που έχει δείξει πως ξέρει να κάνει πολύ καλά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ