ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έσε, ο ακούραστος ηγέτης του Θρύλου!

Έσε, ο ακούραστος ηγέτης του Θρύλου!

Από την πρώτη του συμμετοχή στον Ολυμπιακό, ο Σαντιάγκο Έσε «κέρδισε» τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Ο νεαρός Αργεντινός αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» στη «μηχανή» του Θρύλου, κάνοντας τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, με την ποιότητα, τα μαρκαρίσματα και τα τρεξίματα του. O 22χρονος είναι ένας από τους αγαπημένους -φετινούς- ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στους Πειραιώτες, από το περασμένο καλοκαίρι, παίζοντας ασταμάτητα, εδώ και 15 μήνες συνολικά!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο διάστημα των 15 μηνών περίπου, ο 22χρονος κεντρικός χαφ έχει αγωνιστεί σε 76 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, με την ομάδα του Πειραιά, αλλά και την Ουρακάν. Συγκεκριμένα, ο Έσε έφτασε τις 39 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού (3.144 αγωνιστικά λεπτά), σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ με την Ουρακάν, από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2023, έπαιξε σε 37 ματς, με πέντε γκολ (3.103 αγωνιστικά λεπτά).

Ο νεαρός μέσος του Θρύλου, λοιπόν, μετράει 6.247 λεπτά συμμετοχής, σε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, δείχνοντας τις απίστευτες αντοχές του!

Στην πιο κρίσιμη φάση της σεζόν, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μελιντίμπαρ, προσπαθεί να διαχειριστεί τον Έσε κατάλληλα, ώστε να τον έχει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Μάλιστα, στο πλάι των Τσικίνιο-Ορτα, ο Αργεντινός μέσος πραγματοποιεί ακόμη πιο «γεμάτα» ματς με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Να σημειωθεί, ότι ο Έσε έχει αγωνιστεί στα 39 από τα 44 συνολικά ματς του Ολυμπιακού, σε όλες τις διοργανώσεις, τη φετινή σεζόν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ