ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα! Παρέα Καρυπίδης και Γιαννάκης πριν τα ματς ΑΕΚ-Άρης!

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα! Παρέα Καρυπίδης και Γιαννάκης πριν τα ματς ΑΕΚ-Άρης!

Μιλάμε για ξεφτίλα δίχως προηγούμενο! Ρόμπες δίχως τέλος! Ξεφτιλισμένοι όσο δεν πάει, σιχάθηκε και η σιχασιά πια με δαύτους! Κάνουν τους υποτακτικούς και μετά βγαίνουν και αδικημένοι.

«Σύμμαχοι» δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Οι καλές και γνωστές σχέσεις με την ομάδα του «επενδυτή» φάνηκαν ξανά, άλλωστε είναι πολύ γνωστές, παρότι θέλουν να το κρύψουν,  με την κοινή συναίνεση Έλληνα διαιτητή στα ματς ΑΕΚ-Άρης.

Όλα ξεκίνησαν όταν από το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) ο Άρης είχε γνωστοποιήσει έκανε αίτηση στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να μην τον σφυρίξουν ξανά ξένοι διαιτητές, με αφορμή την διαιτησία του Σκοπιανού Στάβρεφ στην αναμέτρηση των «κίτρινων» με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, η ΑΕΚ συναινεί στο αίτημα της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη για παρουσία Ελλήνων διαιτητών στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, εκτός του VAR που θα βρίσκονται ξένοι, με την ΚΕΔ να πραγματοποιεί τα αιτήματα των ομάδων όταν αυτές συμφωνούν για τον διαιτητή.

Πως αλλάζουν οι καιροί βρε Καρυπίδη. Μέχρι την ημέρα πού αποφάσισες να «συγκολληθείς» με την «εξυγίανση» και τους ηγέτες της, δεν ήθελες ούτε να τους ακούει και τώρα το γύρισες το… μπιφτέκι. Παροιμιώδεις και αξέχαστες οι γελοιοποιήσεις πού είχε υποστεί σε διάφορα γήπεδα από τους ηγέτες της κατάστασης της οποίας πλέον αποτελεί πιστό και ξεχωριστό μέλος.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ! Αυτό είναι το αίσχος που συντελείται μπροστά στα μάτια μας! Κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να σφυρίζουν ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ τους αγώνες πλέϊ οφ, από τους οποίους θα αναδειχθούν ο πρωταθλητής και οι δύο από τις τρείς ομάδες πού θα παίξουν στην Ευρώπη, με στόχο να κάνουν τα πάνδεινα για να βγάλουν εκτός Ευρώπης τον

Γελάει ο κόσμος με αυτά που γίνονται και οι ευθύνες και της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Κάθονται πίνουν τα καφεδάκια τους ο Γιαννάκης με τον Καρυπίδη και τις λοιπές δυνάμεις της συμμορίας να κανονίζουν σε «ραντεβουδάκια», τα «πιόνια» τους θα σφυρίξουν τα «φιλικά» τους και όχι μόνο προκειμένου να αλλοιώσουν κι άλλο το πρωτάθλημα

Έτσι παίζονται τα πλέι οφ ;

Βγάζουν και τους διαιτητές!

Καλύτερα να βάλουν τους φροντιστές!

Δείτε την φωτογραφία-ντοκουμέντο που στο «Opus» της Γλυφάδας συναντήθηκαν απόψε (9/4) ο πρόεδρος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, με τον γνωστό Γιαννάκη Παπαδόπουλο, παρέα τους ο σύμβουλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης.

 

 

PHOTO GALLERY

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα! Παρέα Καρυπίδης και Γιαννάκης πριν τα ματς ΑΕΚ-Άρης!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ