ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκοράρει κατά ριπάς!

Σκοράρει κατά ριπάς!

Μια ομάδα που συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα στα παιχνίδια της στην Ευρώπη, είναι η Φενέρμπαχτσε. Για την ακρίβεια, δεν έχει «σημαδέψει» εστία σε δύο μόλις περιπτώσεις και συγκεκριμένα στην ήττα με 0-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αλλά και από την Λουντογκόρετς, με 2-0.

Αναλυτικότερα, σκόραρε συνολικά εννέα γκολ στα προκριματικά με την Ζίμπρου (5-0, 0-4), ενώ με την Μάριμπορ έριξε… εξάρα (3-1 και 0-3). Η Φενέρ πήρε δύο νίκες επίσης με αντίπαλο την Τβέντε, με 5-1 και 0-1, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια της είχε γκολ στο 3-1 επί της Νόρτζελαντ, στο 1-2 επί της Σπαρτάκ Τρνάβα, στο 3-1 επί της Λουντογκόρετς, αλλά ακόμα και στη βαριά ήττα με 6-1 από την Νόρτζελαντ, στο 4-0 επί της Σπαρτάκ Τρνάβα, αλλά και στο 3-0 στην έδρα της Ουνιόν.

Από εκεί και πέρα, μετά από τα καλά νέα από τους τραυματίες παίκτες της ομάδας, το ηθικό στη Φενερμπαχτσέ έφτασε στο… αποκορύφωμά του. «Είναι πολύ σημαντικό να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Ολυμπιακού για το European Conference League, που είναι ένας από τους δύο σημαντικούς στόχους της φετινής σεζόν. Σας εύχομαι καλή επιτυχία» φαίνεται να είπε ο «ισχυρός» άνδρα της Φενέρ, Αλί Κότς, ο οποίος επισκέφθηκε την προπόνηση των «καναρινιών».

Ο πρόεδρος των Τούρκων άλλωστε, αύξησε επίσης το κίνητρο των ποδοσφαιριστών με το επιπλέον μπόνους που υποσχέθηκε σε περίπτωση πρόκρισης επί της ελληνικής ομάδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ