ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Tώρα και… δημιουργός!

 Tώρα και… δημιουργός!

Αυτή τη φορά μπορεί ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί να μη βρήκε δίχτυα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, αλλά έκανε τη δουλειά του με… διαφορετικό τρόπο. Αναλυτικότερα, ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ για το 3-0 του θρύλου και το «παρθενικό» τέρμα του Τσικίνιο, με τα «ερυθρόλευκα». Αυτή ήταν και η πρώτη ασίστ από πλευράς Ελ Κααμπί στον Πειραιά, μετά από 40 συνολικά συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

 Ο Μαροκινός φορ έτσι, απέδειξε πως μπορεί να κάνει και άλλες δουλειές στο γήπεδο εκτός από το να σκοράρει και επιβεβαιώσει πως είναι από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Εξάλλου, παραμένει το πρώτο «κανόνι» του ελληνικού πρωταθλήματος και πριν από λίγο διάστημα, κατάφερε να σκοράρει και στον αγώνα με τον Άρη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φορτούνη, ενώ ήταν «μέσα» και στο τρίτο τέρμα με αντίπαλο την Λαμία, μετά από σέντρα το Γιόβετιτς.

 Υπενθυμίζεται πως ο Ελ Κααμπί έχει σκοράρει συνολικά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις 27 τέρματα και βρίσκει δίχτυα ανά 99 αγωνιστικά λεπτά. Δεδομένα, αν δεν είχε χάσει και αγώνες για ένα μήνα λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα, οι λογαριασμοί του θα ήταν πιο ανεβασμένοι με πάνω από 30 γκολ στο «ενεργητικό» του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ