ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καρτάλ: «Κερδίσαμε… ποδοσφαιρικά»

Καρτάλ: «Κερδίσαμε… ποδοσφαιρικά»

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με 2-1 της Φατίχ Καραγκιουμρούκ για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας και βρίσκεται έστω και προσωρινά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +1 από την Γαλατάσαραι που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Πάντως, τα ρεπορτάζ από την Τουρκία, συνεχίζουν να ασχολούνται με τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sabah», μετά το τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», οι Τούρκοι εξέφραζαν πίστη για την ανατροπή.

«Αν παίξουμε έτσι, τότε θα περάσουμε στην Κωνσταντινούπολη. Το χρωστάμε στον κόσμο μας», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές, ενώ ο τεχνικός Ισμαΐλ Καρτάλ τους τόνισε: «Είμαι υπερήφανος για όλους. Δεν νικήσαμε με βάση το σκορ, αλλά κερδίσαμε ποδοσφαιρικά. Αν παίξουμε το ίδιο καλά στην έδρα μας, θα περάσουμε στα ημιτελικά».

 Φυσικά, όλο αυτό το σκηνικό άλλαξε, μετά από τα γκολ που σημείωσαν οι Τούρκοι μετά από το 3-0 και τα οποία τους κράτησαν «ζωντανούς», στο «κόλπο» της πρόκρισης, «κατεβάζοντας» τη διαφορά, κάνοντας το 3-2.

Στην προσπάθεια τους για ανατροπή και πρόκριση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αλλά και για το υπόλοιπο της σεζόν, οι Τούρκοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον αμυντικό Τζέιντεν Οοστερβόλντε, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον μηνίσκο την Πέμπτη και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στην χώρα του (Ολλανδία).

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ