ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καρεμπέ: «Περήφανοι για την Ακαδημία»

Καρεμπέ: «Περήφανοι για την Ακαδημία»

Εδώ και χρόνια, ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι από τις πιο δυνατές προσωπικότητες στην οικογένεια του Ολυμπιακού, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα. Ο 53χρονος, πλέον, Γάλλος μίλησε στο MEGA για την ιστορική συμμετοχή της ομαδάρας Κ19 του Θρύλου στο Final-4 του Youth League στην Νιόν (με αντίπαλο την Ναντ).

Ο «ποδοσφαιράνθρωπος» των «ερυθρόλευκων» δήλωσε, στο μεγάλο κανάλι: «Το να μιλάω για τη Ναντ με φέρνει πίσω στα νεανικά μου χρόνια. Το κύριο χαρακτηριστικό όταν έχεις μια Ακαδημία, είναι να παράξεις μερικούς παίκτες με ποιότητα και να τους δώσεις την ευκαιρία να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Ωστόσο, κι εμείς έχουμε μερικά παιδιά που από την επόμενη σεζόν θα είναι μέλη της πρώτης ομάδας. Επομένως, κάθε ομάδα έχει τη φιλοσοφία της και η Ναντ έχει αυτή τη φιλοσοφία, να παράγει παίκτες και να παίζουν στην πρώτη ομάδα. Το 1996, που πήραμε το πρωτάθλημα στην Ναντ ήμασταν 11 παίκτες προερχόμενοι από τις Ακαδημίες. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τον τελικό. Όταν είσαι στην τελική τετράδα, ο στόχος είναι να προκριθείς και να παίξεις στον τελικό. Έχουν τη γνώση, έχουν τώρα την εμπειρία και είμαι βέβαιος, ότι θα πάμε στον τελικό. Είναι λογικό. Και ναι θέλω τη νίκη».

Ο Καρεμπέ μίλησε, επίσης, για την παρουσία των Πειραιωτών στα προημιτελικά του Conference League με την Φενέρμπαχτσε και τόνισε: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο σε αυτό. Γιατί όπως είπα, έχουμε περιθώριο να εξελίξουμε κι άλλους παίκτες και να πετύχουμε τους στόχους μας. Προφανώς, έχουμε μπροστά μας τα 100 χρόνια του συλλόγου και πρέπει να τα γιορτάσουμε με καλό τρόπο. Και ελπίζω και πιστεύω, ότι σε όλες τις κατηγορίες θα πάμε πολύ καλά. Σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο και θα συνεχίσουμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ