ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ήττα με «σφαγή» για τον Ολυμπιακό Β'...

Ήττα με «σφαγή» για τον Ολυμπιακό Β'...

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Β' στο ντέρμπι «αιωνίων»-παραμονής που είχε με τον Παναθηναϊκό Β’ στο Ρέντη (0-1) για την 5η αγωνιστική των play-outs  της Super League 2 και φυσικά δεν έλειψαν τα διαιτητικά «όργια» για ένα ακόμα παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» εις βάρος τους…

Οι Πειραιώτες κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να κάνουν το 3/3 κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο τους στην δεύτερη κατηγορία, αλλά οι ευκαιρίες και η καθοριστική αποβολή που δεν δόθηκε από τον διαιτητή Κουκουράκη στον μετέπειτα μοναδικό σκόρερ του ματς Φουρτάδο (87’), τους άφησαν για 4ο σερί ματς χωρίς νίκη και ουραγούς στην βαθμολογία.

Άλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος σε παιχνίδι της ομάδας Β΄ και η «σύμπτωση» διαρκώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση! Σε κάθε ματς βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια και δεν παίρνει κανείς θέση για τα «όργια» που γίνονται, κανείς δεν παίρνει την ευθύνη.

Η βαθμολογία (5η αγωνιστική)

Διαγόρας Ρόδου 25
Αιγάλεω 21
Παναχαϊκή 18
----------------------------
Παναθηναϊκός 18
Γιούχτας 17
Ολυμπιακός Β'15

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν νωχελικά στο ματς και στο πρώτο μέρος είχαμε λίγες σημαντικές ευκαιρίες, για γκολ. Αρχικά στο 11ο λεπτό, ο Νταμπίζας βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής, έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πήγε δίπλα από την εστία του Παπαδούδη. Στο 31ο λεπτό οι «πράσινοι» είχαν νέα καλή στιγμή για το 0-1 αλλά το σουτ του Σαρδέλη πήγε δίπλα από την εστία του Ολυμπιακού. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των «ερυθρολεύκων» ήρθε στο 35' όταν ο Αργυρίου κουβάλησε την μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή με ωραία κούρσα αλλά το σουτ πήγε πάνω από τα δοκάρια.

Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό Β' να ανεβάζει την απόδοσή του στο δεύτερο, έχοντας μία τεράστια ευκαιρία στο 67'. Ο Αλγκασίμ Μπα βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλος πορτιέρε αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο δίπλα από την εστία, πέφτοντας στον πάγκο που καθόταν ο Μεντιλίμπαρ.

Τελικά το γκολ ήρθε από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Φουρτάδο που έπρεπε να είχε αποβληθεί από το πρώτο μέρος, με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδούδη για το 0-1 στο 88', το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός Β': Παπαδούδης, Μπα, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (46′ Ιμπαγάσα), Κουτσίδης, Κεραμίδας (68′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (68′ Καράκουτης), Σαπουντζής (75′ Κατσουλίδης), Πινακάς (85′ Βλαχομήτρος), Αργυρίου

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Προδρομίτης (59′ Καραμπάς), Σαρδέλης (59′ Κυριόπουλος), Νταμπίζας (72′ Μαρτίνης), Λάμψιας (68′ Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (68′ Κρυπαράκος)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ