ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτά άλλαξε ο Καρτάλ

Αυτά άλλαξε ο Καρτάλ

Στον αγώνα με αντίπαλο την Φατίχ Καραγκιουμρούκ για το πρωτάθλημα, η Φενέρ παρατάχτηκε με σύστημα 4-2-3-1 και τέσσερις αλλαγές σε πρόσωπα σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, πριν από μερικά βράδια. Ο Ισμαίλ Καρτάλ, «κατέβασε» τα «καναρίνια» με τον Λιβάκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν και Οσαγί- Σάμουελ, αλλά αριστερά τη θέση του τραυματία Οστερβόλντε πήρε ο Καντιόγλου. Στο κέντρο της «οπισθοφύλακης», ο Ροντρίγκο Μπεκάο έμεινε στον πάγκο και τη θέση του πήρε ο Αζίζ και δίπλα του, αγωνίστηκε ο Σογιουντσού.

Σε ό,τι αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή υπήρξαν δύο αλλαγές, αφού στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» είχε ξεκινήσει το δίδυμο των Κρούνιτς και Ζάγιτς, ενώ χθες οι Φρέντ και Γιούκτσεκ. Ο Κρούνιτς παρέμεινε στην ενδεκάδα για δεύτερο σερί παιχνίδι παίζοντας λίγο πιο πίσω, αλλά αυτός που δεν ξεκίνησε χθες ήταν ο Σιμάνσκι. Στα άκρα δεν άλλαξε κάτι, αφού ο Καχβετσί και Τάντιτς ήταν και πάλι στην ενδεκάδα, ενώ στην κορυφή ξεκίνησε ξανά ο Έντιν Τζέκο.

Τα «καναρίνια» απείλησαν αλλά και απειλήθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ο Λιβάκοβιτς που δέχτηκε κριτική για την εμφάνιση του στον Πειραιά, έδειξε σε ετοιμότητα σε αρκετές περιπτώσεις. Τελικά το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο φινάλε του ημιχρόνου, όταν ο Τσάν Κέλες σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ισμαίλ Καρτάλ ξεκίνησε με αλλαγή το δεύτερο ημίχρονο, ρίχνοντας στην ενδεκάδα τον «φρέσκο» Μπατσουαγί (δεν έπαιξε στην Ελλάδα) αντί του Ράντε Κρούνιτς. Εκεί ήρθαν και τα… πάνω, κάτω με τους Τζέκο και Μπατσουαγί (πέναλτι) να νικάνε τους γηπεδούχους που ολοκλήρωσαν με εννέα παίκτες.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ