ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ποντένσε και η τριάδα της Φενέρ!

Ο Ποντένσε και η τριάδα της Φενέρ!

Ο Ποντένσε  μπορεί να μην έπαιξε στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Φάληρο, αλλά απέναντι σε πολλά από τα «αστέρια» που αγωνίζονται στην ομάδα του Ισμαίλ Καρτάλ, έχει… παρελθόν. Και γνωρίζει τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Φρεντ, με τον οποίο και έχει «κοντραριστεί» στα γήπεδα της Αγγλίας, αφού ο Βραζιλιάνος χαφ έπαιζε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο νυν εξτρέμ του θρύλου για την Γούλβς, στην οποία και ανήκει ακόμα (σ.σ. είναι δανεικός στον Ολυμπιακό). Δεν έχουν παίξει αντίπαλοι για πολλά λεπτά (63 στο σύνολο), αλλά έχουν «συγκρουστεί» σε τέσσερα παιχνίδια. Η Γούλβς δε σκόραρε σε κανένα από αυτά, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν τρεις φορές το τρίποντο (0-1, 0-1, 2-0) και ένα ματς να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα (0-0).

Εξάλλου, αντιμέτωπος έχει τεθεί και με τον Μίτσι Μπατσουαγί. Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνιζόντουσαν στην Πρέμιερ Λιγκ, πριν ο ένας πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και ο άλλος για την Τουρκία. Ο Μπατσουαγί δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο, αλλά ο Ισμαίλ Καρτάλ θα μπορούσε να τον εμπιστευθεί στη ρεβάνς. Δύο φορές έπαιξαν αντίπαλοι για 163 λεπτά και ο Ποντένσε στη μια περίπτωση επικράτησε σε ένα Γούλβς- Κρίσταλ Πάλας 2-0, έχοντας και γκολ, ενώ στο άλλο, οι «λύκοι» ηττήθηκαν με 1-0.

Eπίσης, ένα από τα μεγάλα «όπλα» της Φενέρ, είναι ο Ιρφάν Τσαν Καχβετσί. Ο Τούρκος εξτρέμ, που σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο, έχει τεθεί αντιμέτωπος και στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό, στα παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Ο Ποντένσε τον… νίκησε με 1-0 στην Πόλη, αγωνιζόμενος για 90 λεπτά, έναντι 80΄ του άσου των Τούρκων.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ