ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Έχουμε εστιάσει στον Ολυμπιακό»

«Έχουμε εστιάσει στον Ολυμπιακό»

Τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σκέφτονται ήδη στο «στρατόπεδο» της Φενέρμπαχτσε. Ο Φρεντ που έδωσε την ασίστ για το πρώτο τέρμα των «καναρινιών» απέναντι στην Φατίχ, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Κάναμε ένα καλό ματς. Αντιδράσαμε σωστά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήμασταν κάτω του επιπέδου μας στο πρώτο. Μιλήσαμε για το τι έπρεπε να διορθώσουμε στα αποδυτήρια. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα». Συνέχισε λέγοντας ο Βραζιλιάνος μέσος: «Αισθάνομαι καλά σωματικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Νιώθω καλά τώρα. Είμαι έτοιμος. Τα καλά λόγια που ειπώθηκαν για εμένα, με κάνουν χαρούμενο. Αλλά η Φενέρ, είναι μια πολύ καλή ομάδα, ακόμα και όταν είμαι μακριά, συνεισφέρω και εγώ στην ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος γι αυτό».

Από τη μεριά του, ο Οσαγί- Σάμουελ, υπογράμμισε στις δηλώσεις του: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Παλεύουν επίσης για να μείνουν στην κατηγορία, έδειξαν υψηλό επίπεδο. Στο πρώτο 45λεπτο δεν μπορέσαμε να δείξουμε το επιθυμητό και αναμενόμενο και παίξαμε και δεχτήκαμε ένα γκολ. Στην ανάπαυλα είπαμε πως πρέπει να πιστέψουμε στην ανατροπή. Το κάναμε και ήδη εστιάζουμε στον Ολυμπιακό».

Κατέληξε ο δεξιός μπακ των Τούρκων: «Το να κερδίσουμε εκτός έδρας δέκα συνεχόμενες φορές, είναι ένα καλό στατιστικό. Η επιθυμία μας είναι το πρωτάθλημα. Κάθε αγώνας είναι ένας ξεχωριστός τελικός και αξιολογούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Oι δέκα εκτός έδρας νίκες είναι πολύτιμες, γι αυτό δουλεύουμε. Τώρα θα επικεντρωθούμε στον αγώνα του Ολυμπιακού».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ