ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επέστρεψαν τρεις για την Φενέρ

Επέστρεψαν τρεις για την Φενέρ

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε η Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι, μετά από την εκτός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Φατίχ Καραγκιουμρούκ, επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Ισμαίλ Καρτάλ, είχε αρκετά ευχάριστα νέα, ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες, την Πέμπτη, με φόντο τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησαν κανονικά οι Αλεξάντερ Τζίκου, Τζοσουά Κίνγκ και Τσενγκίζ Ουντέρ, ενώ από την άλλη μεριά εκτός από τον Οστερβόλντε που χάνει τη σεζόν, δεν προπονήθηκε και ο Μερτ Χακάν Γιαντάς.

«Σε κάποια ματς κάποιοι παίκτες παίζουν καλά. Σε κάποια ματς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Άλλωστε όλοι οι παίκτες μας είναι πολύτιμοι για εμάς και ο Κρούνιτς είναι ένας από τους πολύτιμους παίκτες μας. Κατά τη γνώμη μου, ο Λιβάκοβιτς έδειξε την καλύτερη του εμφάνιση στο πρώτο μισό και ειδικά στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Συγχαίρω επίσης τον Λιβάκοβιτς» δήλωσε ο Καρτάλ μετά από τη νίκη της ομάδας του.

Υπενθυμίζεται πως η Φενέρ δε βρίσκεται πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς η Γαλατασάραι επέστρεψε στις νίκες και προσπέρασε την ομάδα του Καρτάλ στη Βαθμολογία. Για την ακρίβεια, είχε ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα της Αλάνιασπορ, την οποία συνέτριψε με το 0-4.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ