ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρινάκης: «Μεγάλη βραδιά, θα συνοδεύει τις γενιές που έρχονται»

Μαρινάκης: «Μεγάλη βραδιά, θα συνοδεύει τις γενιές που έρχονται»

Στις ιστορικές στιγμές που ζει ο Ολυμπιακός με την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» που βρέθηκε στην Πόλη και στο πλευρό των «ερυθρόλευκων».

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ηγέτη του Θρύλου:

 

«Είναι πολύ μεγάλη βραδιά. Σπάσαμε ένα ρεκόρ μέσα στην Πόλη. Εμάς μας αρέσει ο ανήφορος και ειδικά εδώ μέσα. Σε αυτό το γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και δείξαμε όλοι μαζί ενωμένοι τι σημαίνει η ψυχή του Θρύλου, του πρωταθλητή του Ολυμπιακού. Όπως είπα και στα παιδιά μέσα, είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα. Το έχουμε πιστέψει και περιμένουμε να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και θα συνοδεύει τις γενιές που έρχονται. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ήδη έχουν εκπληρωθεί ορισμένα όνειρα τα οποία στο παρελθόν φάνταζαν ότι μπορεί να ήταν δύσκολα. Είδατε πως ξεκινήσαμε. Με αλλαγές, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι και βλέπετε τα αποτελέσματα. Είναι μια μεγάλη βραδιά και ειδικά εδώ μέσα. Μας αρέσει ο ανήφορος και ειδικά εδώ μέσα. Αυτό που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να προχωρήσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

 

Το είπα και στα αποδυτήρια, μέσα στα παιδιά. Με τον κύριο Μεντιλίμπαρ αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι και ρισκάρει και του αρέσουν ντα δύσκολα. Είδατε πως ξεκίνησε η ομάδα, την αρχική 11άδα. Δείξαμε ότι ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Δεν ήρθαμε για να κρατήσουμε μια ισοπαλία. Του αρέσει να ρισκάρει, του αρέσει ο ανήφορος. Εγώ συμφώνησα με τον κύριο Μεντιλίμπαρ να ανανεώσει το βράδυ που χάσαμε 1-4 στο Καραϊσκάκη. Δεν είμαστε για τους πανηγυρισμούς ή για τα εύκολα. Είμαστε για τα δύσκολα και αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ